onsdag 6. august 2008

HJEEEEEELP!!!!!!!


Skal tru om oppegåande og dyktige bloggarar kan hjelpe meg? Eg har vore så glad for at alt teknisk språk på bloggen min har vore på norsk. Istadenfor "new post" har der stått "innlegg", bl.a. I dag har alt av ein eller annan grunn vorte engelsk! Ikkje det at engelsk er eit problem, anglofil som eg er - men eg vil likevel ha det på norsk! Når eg går inn på profilen min står det at det er NORSK som skal vere teknisk språk på bloggen, men så vert det engelsk uansett kva eg gjer! Har andre vore borti det same? Er der gode råd for å rette på dette?
Set pris på snarleg hjelp og oppklaring.....

4 kommentarer:

 1. Nei du , den skjønte jeg ikke mye av!! Spør Marit i "Som mine dager er". Hun er en kløpper!!! er vel lov å angi andre!!

  Har de plukka opp all blåbæra no! la igjen alt i ørsta vi, må oppover å hente i løpet av høsten!

  Nydlig teppe fra tante... Herlig å bruke nytt og gammelt! Det har jeg sansen for!!

  Ha ei goood veke!!

  SvarSlett
 2. What??? nå har alt blitt engelsk her også!

  Smitter det???

  SvarSlett
 3. Eg trur rett å slett det er "blogger" som har noko hikke.. For det er engelsk hos meg også no...

  SvarSlett
 4. Hei hei

  Har akkurat samme prolemet som deg. Kom i forrige uke, uten at jeg hadde gjort noe spesielt. Har prøvd ALT uten at jeg har fått tilbake språket mitt. Men engelsk er greit det og altså ...

  Tror faktisk "Blogger" sliter med en del problemer for tiden. Mye rart som skjer inne hos meg. Har nettopp mistet Feeder, som betyr at det jeg publiserer ikke fanges opp på NIB eller Hageblogger. Litt surt, men jeg jobber med problemet.

  Sjekk for sikkerthets skyld at det står "Norsk" i ruten din inne på Dashbord'et ditt. Dashboard finner du øverst i høyre hjørne når du er inne i Customize.

  ELlers får du ha lykke til.

  Artig at du la inn det gamle bildet fra NRK med teknisk feil ;-D

  Hilsen Marit

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!