fredag 20. januar 2012

Girls only ♥

I dag skal jentene i huset ha kosekveld! Papsen søv etter uendeleg lang brøytevakt og storebror skal på overnatting med ein kompis.

girls only

Vi skal kose oss med “Girls only”-spa på badet, jåle oss med gode kremar og lukter, ete rosa kaker og trippe rundt i ballerinakle!

girls only1

Til kvelds blir det taco og fredagskos… Det er allerie høg “skum i badekaret”-faktor på badet, så eg må opp og vere med på moroa!

girls only2

Fin fredag til alle!!!

6 kommentarer:

 1. Herleg!

  Kos dokke :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi hadde ein koseleg kveld i går, ja! Vi vart fort trøytte og sovna i frå både det eine og det andre! Men det er litt godt å ligge i sofaen og "kosesove" også!

   Slett
 2. For en nydelig blogg du har! Ramlet visst inn her jeg... :) Og for en herlig idè med sånn en jentekveld. Håper dere har kost dere glugg! Ønsker en god helg her fra sør :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Så kjekt at du fann turen innom bloggen min!!! Alltid kjekt med nye bloggbekjente! No skal eg kose meg med din blogg i formiddag!

   Slett
 3. Det er alltid godt å besøke en blogg som får deg til å smile ( et litt slik hjertesmil)

  Slike kosekvelder bruker jeg og jentene også å ha:))) Kos, glede og minner i hjerte:)))

  Kos i heimen til dåkke:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for koselig kommentar.... Vi hadde ein super kveld, sjølv om vi sovna i frå både godteriskåla og alt det kjekke vi skulle sjå! Ein blir visst trøytt av "DIY"-spa og taco!Ynskjer deg og dine ein herleg laurdag!

   Slett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!