torsdag 31. juli 2008

Tenk å vere så heldig!!!

Av og til treng ein litt oppmuntring og påfyll. Veka mi har vore prega av sorg og sakn. Ein gut i 10.kl.-kullet mitt i fjor omkom i ei tragisk mopedulukke, og det har prega oss alle.
Og som lyn frå klar himmel kjem det ein pakke til meg i posten! Kva kunne dette vere??? Det er enno nokre veker til bursdagen min, og eg har slettes ikkje vunne noko! Ungane var like ivrige og nysgjerrige som meg, så her var det berre å opne konvolutten...
Eit hjarte!!!!!! Nokon visste at eg liker hjarter! Nokon visste at eg trengte litt oppmuntring! Nokon visste at eg ville verte uendeleg glad og rørt! "Lykkeligst er det hjerte som banker for andre", stod det på kortet! Så sant, så sant....
Tusen takk til Monica i Monica`s liv, som tenkte litt ekstra på meg når eg trengte det som mest! Det gjer meg så uendeleg glad å vite at der er slike sjeler der ute!
Ei takksam, rørt og glad Tove! Hmmmm, trur det må vere fyrste bilete av meg på bloggen min! Rart.... Høver dette seg då??? Vel, vel, no er det i allefall gjort!
TUSEN TAKK IGJEN, MONICA!

3 kommentarer:

 1. Så fin, Tove, at noen har sendt deg et hjerte! Det var godt for oss andre som er så glad i deg, å vite at du blir satt pris på og at du får en oppmuntring.
  Livet er slett ikke lett, det vonde når oss alltid, før eller senere. Tenker så på dem i Engsetdalen også... Ber om at Gud må gi dem krefter og uforståelig mot og vilje til å gå videre..
  Noen ganger tenker jeg at vi har vært så skåna for sånne ting, så lenge, at det er for godt til å være sant at det går godt bestandig.. Og så blir jeg såååå takknemlig! Til Gud! For beskyttelse og for vern. Ikke en spurv til jorden, uten at Gud det vet, synger vi.. Og heller ikke uten Hans kjærlighet.. så det er TRYGT å vite, gjennom alt det som er tungt, at Gud har kontrollen med alt. Selv om man kan stå der med tusen ubesvarte spørsmål...

  Jeg er glad Monica var lydig og sendte hjertet til deg!
  Må du være velsigna, kjære søte Tove! Og må lyset fra himmelen stråle inn til deg i mårra når du stuller med ditt arbeide.
  Takk fordi vi fikk se gava di! Jeg vet at gaver er en oppmuntring!
  Klem fra Nunne.

  SvarSlett
 2. Det er godt at dei fleste av oss har hjarte for andre, men aller best når dei viser det i tillegg. Kjende ikkje denne guten og familien, men veit så altfor godt korleis ei slik sorg kjennest på kroppen. Ufatteleg smertefullt! Kjenner klumpen i halsen og tårene presse på kvar gong altfor unge menneske blir rivne vekk... unner ingen slike smerter, men livet er urettvist...og ingen veit kven som blir ramma neste gong, heldigvis.

  SvarSlett
 3. Hyggelig at hjertet kom fram og falt i smak.
  og at eg kan dele litt av meg til deg

  Smil fra monika

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!