tirsdag 22. juli 2008

Blir det ei aldri så lita feiring i kveld...???


No er eg såååå spent! Ser på teljaren på sida mi at eg nærmar meg 4000 besøknade! Det er litt svært det, på ein måte. Skal tru om eg rundar talet i kveld? Kvart tusental er liksom ein milepæl! Då er det vel på sin plass å takke alle som har gjort sitt til at tala stadig stig! Som de ser takkar eg dykk kvar dag med ei ny rose i margen til høgre! Den er velfortjent!
TUSEN TAKK, KJÆRE BLOGGVENER - KJENDE OG UKJENDE!
(biletet er lånt frå Wink)

5 kommentarer:

 1. Eg vart nr. 4002 :-)
  Smil - og JEPP eg fant kuene mine i kveld :)

  SvarSlett
 2. Eg veit vel at det ikkje er ein dans på roser å vere bonde, men eg misunner deg litt å vere ute og leite etter noko - og så finne det du leitar etter! Har ingen dyr i fjøsen min eg, berre slike pittesmå som eg helst ikkje vil møte der og som får meg til å hyle.... Hadde høner tidlegare, men det vart eit styr å verte kvitt egga, og eit hendelse å vaske alt (dei måtte vere presentable, må vite!) - i tillegg var mannen min sjømann då og eg var her åleine med baby og smårollingar. No ynskjer eg meg noko som kan gnage ned markane så vi slepp unna verste slåtten. Ingen som treng graset.... Synd, men sant. Slik småbruk som eg bur på er ikkje lenger drivverdige anna enn for hobby. Kanskje eg låner meg nokre sauer? God tur på ferie, forresten!

  SvarSlett
 3. Hei Tove.
  NIB står for Norske Interiør blogger. Du finner link på høyre siden på bloggen min.

  Grattis til alle besøkende:=) Det er så koselig å se at mange finner veien innom.

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 4. Du har jo passert med goood margin no! Eg er nr 4019 no. Gratulerer!

  Neste gong eg ser Lyst skal ha konsert i nærområde skal eg sjølvsagt kome om det passar! Kanskje de finn veien til Sjøborg ein gong? ;o)

  Dessverre las eg kommentaren din ganske nøyaktig 45 minutt etter du hadde skreve den, og gikk galant glipp av Privat Praksis - eg som endåtil hadde bedt mannen om å minne meg på det i dag. Jaja - håper det var fin underholdning! God natt!:)

  SvarSlett
 5. Da var du over det magiske tallet med god margin ja! ;-)

  For et nydelig bilde i s/v!

  Ha en fin dag!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!