fredag 31. desember 2010

Romjulsglimt…

Året er snart omme og eit nytt bankar på døra. Vi har hatt ei god og roleg romjul, akkurat slik vi ynskte det! Vi tek med oss mange juleminner inn i det nye året…

Romjulsglimt

Bestemor sitt julevindauge på kjøkkenet, med pynt som ungane har laga og som betyr noko.

Romjulsglimt1

Minstesnuppa har spankulert rundt i ballerinadrakt heile romjula!

Romjulsglimt4

Juletrefest i bygda si storstove, der små og store samlar seg og går kring treet.

Romjulsglimt3

Frøken midtimellom som framførte sjølvskriven tale på juletrefesten. Mammahjartet banka stolt då ho stilte seg opp og las så flott til alle dei frammøtte!

Romjulsglimt2

Minstesnuppa måtte også lure seg til litt åleinetid på scena og tok ein liten ballerinadans og song så flott! Det er rart kor godt dei likar å stå på ei scene og kor kjekt dei synest det er når alle ser på og klappar!

No har ungane samla seg i sofaen og ser på “Sound of Music”, medan eg skal på kjøkkenet og gjere klar nyttårsmiddagen! Det ser dessverre ut til at pappaen i huset må vere ute på brøyteoppdrag heile nyttårsettermiddagen og kvelden, men vi får kose oss så godt vi kan likevel!

6 kommentarer:

 1. Koselige bilder...ønsker deg et godt nyttår
  Klem fra lappeline

  SvarSlett
 2. Så koselige bilder! Og på årets siste dag vil jeg benytte sjansen til å takke deg for mange fine innlegg i året som gikk, er glad jeg fant frem til bloggen din. Det var også veldig koselig å treffe deg i Oslo, kanskje det blir reprise i året som kommer? Takk for året som gikk og godt nyttår!:) God klem fra Heidi

  SvarSlett
 3. Så koselige bilder! Og på årets siste dag vil jeg benytte sjansen til å takke deg for mange fine innlegg i året som gikk, er glad jeg fant frem til bloggen din. Det var også veldig koselig å treffe deg i Oslo, kanskje det blir reprise i året som kommer? Takk for året som gikk og godt nyttår!:) God klem fra Heidi

  SvarSlett
 4. Det såg ut som dokke har hatt ei draumeromjul;) Håpar at kvelden vert fin sjølv om pappaen ikkje er der saman med dokke!
  Eg vil takke for det gamle året og ønske deg eit godt nytt år! Eg håpar å fylgje deg og høyre om planane dine...:) Takk for inspirasjon!

  God nyttårsklem frå Lønnetunsfrua!

  SvarSlett
 5. ♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫

  Godt nytt år!!

  ps: vonar pappa får kome inn å varme seg litt innimellom sin svært viktige jobb (brøytemannskap er kvardagsenglar av beste sort)

  SvarSlett
 6. Høres ut som om dere har hatt en fin jul. Godt nyttår til deg og dine!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!