fredag 6. november 2009

Og vinnarane er….

No har det endeleg vore trekking i jubileumskonkurransen min! TUSEN TAKK til alle som har delteke!

065

70 ulike bloggarar var med på feiringa, og fleire av dei var frå utlandet! Det vart til slutt 141 lodd som skulle konkurrere om premien.

067

Alle lappane vart klipt opp, blanda godt og fordelt på to skåler.

Etter høgtideleg trekking med fleire vitner til stades, var det desse som stakk av med premiane:

073

Damene bak bloggane Myrsnipa, Rådyrveien og På landet, må ilag med Beate og Linda S sende meg adressene sine slik at premiane kjem fram!

Når det gjeld premiane, så har eg litt dårleg samvit… Eg lovte at det skulle vere julefokus på premiane. Det viser seg at butikkane her eg bur ventar litt til på jula, så det var ikkje så mykje å finne. Det var bloggen På landet som vann fyrstepremien, og ho skal sjølvsagt få ettersendt noko “julete” i tillegg til det ho vinn no. Og kva har så desse damene vunne:

086

På landet har vunne boka “Finn ditt stille sted”, og det kan vere godt med tips til å finne små pustepauser i den travle tida vi går inn i no. I tillegg skal ho få ettersendt noko “julete”.

083

Beate har vunne eit nydeleg garn frå den nyoppstarta garnbutikken i Ørsta, Garnkroken. Eg veit at Beate er ein habil strikkar, så ho finn heilt sikkert noko ho kan strikke av dette garnet! Du finn forresten Garnkroken på Facebook!

 090

Linda S har vunne eit skjønt garn, også det frå Garnkroken. Eg legg ved ei oppskrift på eit nydeleg skjerf som eg fekk då eg kjøpte garnet.

093 

Rådyrvegen har også vunne eit nøste med denne skjønne tråden. Den blålilla fargen er min absolutte favoritt! Oppskrift følgjer med til deg òg, men det kan hende du har andre gode idèar for kva du kan bruke garnet til.

100

Myrsnipa har vunne eit garn som er supert til å strikke sokkar! Dette garnet har eg også kjøpt på Garnkroken.

Gratulerer så mykje til dei heldige vinnarane, og som sagt skal På landet få tilsendt ein liten juleting når det bugnar litt meir i butikkane.

101

Og til alle andre som deltok: TUSEN TAKK FOR AT DU VAR MED PÅ FEIRINGA! Betre lukke neste gong!

PS! Den strikkeglade dama som driv Garnkroken har eigen blogg, den kan du finne her. Ho har òg gitt ut boka “Mauds hjerte”, som har oppskrifter på 15 ulike sokkar. Boka kan du bestille på bloggen hennar.

image

(Biletet har eg lånt på bloggen hennar)

7 kommentarer:

 1. Ååå så gøy! Blir spenennde å vente på postmannen nå =)

  Nattinatt

  SvarSlett
 2. Gratulerer så mye til de heldige vinnerene!

  Ønsker deg en riktig fin helg videre. :o)

  SvarSlett
 3. Oi så herlig! Jeg er jammen heldig for tiden. Gleder meg til å få garnet. Spennede med ny garnbutikk i Ørsta. Spørs om ikke jeg må finne på en undskyldning for en ørstatur snart da ;) Tusen takk, jeg gleder meg til pakke!

  SvarSlett
 4. Wow! Så heldig jeg er! Blir spennende med nytt garn. Tusen takk!
  Klemz!

  SvarSlett
 5. Gratulerer til alle de heldige vinnerne!! Nydelig garn!!!

  SvarSlett
 6. Grattis til vinnerne:)
  HA en flott lørdag:)

  SvarSlett
 7. Så kjekt, takk skal du ha :) Og gratulere til alle dei andre vinnarane :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!