onsdag 24. september 2008

Tuuuusen takk, kjære medbloggarar!!!

 

Heart Etter mi uventa, men ærlege "tale" i forrige innlegg, har det strøymt på med  støtte-erklæringar! Eg er sååå glad og rørt over alle gode ord! Ikkje minst er eg glad for at mange seier så klart og tydeleg at dei framleis kjem til å besøke bloggen min, til trass for at eg ikkje lenger er på NIB!

Eg er så imponert over alle vakre bloggar som finnast der ute, og kjem nok til å bruke både NIB og andre sine bloggar for å stifte nye bekjentskapar. Mitt store håp og ønske er at eg som smugkikar inne på NIB framleis vil finne opprørske og ureglementere bloggar som handlar om alt anna enn interiør! Til trass for at dei reine interiørbloggane er fantastiske, vert det litt for einsformig for min smak - alt er OK i små doser! Kanskje er det nokre datakyndige damer der ute som lagar ein samlingsplass for alle oss kvardagsbloggarane???

NO YNSKJER EG ALLE MINE KJÆRE MEDBLOGGARAR EIN STRÅLANDE DAG! HER SKIN SOLA FRÅ BLÅ HIMMEL OG EG ER HEIME OG FÅR NYTE DEN (jada, framleis delvis sjukmeld med brot i fotbladet....)!

5 kommentarer:

 1. Hei. Livet er fullt av tilfeldigheter, og en tilfeldighet var det som gjode at jeg fant bloggen din, men jammen var det en fin tilfeldighet ;-} Jeg er selv en hverdagsblogger, og liker det store mangfoldet i stedet for det snevre. Kanskje det finnes noen datakyndige der ute som kan lage en hverdagsbloggroll, det hadde jo vært fint. Kan en del om data selv,men akkurat på det området er jeg blank.....Jeg meldte meg også ut av NIB, det er noe jeg har tenkt på en stund før denne debatten kom opp. Bloggen min har none innslag av interiør,men det er ikke såååå spennende i heimen min at jeg bare kan blogge om det. Får heller finne tilbake til fotogleden min som gjorde at jeg begynte å blogge i det hele tatt. Ønsker deg en flotters dag.

  SvarSlett
 2. Jeg kommer ikke til å melde meg ut...men jeg kommer heller til å stå på for å få beholde mangfoldet. Ikke snakk om at jeg går med på at de skal bestemme hvordan en interiørblogg skal være. *usj' nå begynner jeg igjen..hihihi
  Håper du får en super dag
  Gleder meg til å følge deg videre.

  SvarSlett
 3. Då eg såg overskrifta på forrige bloggen din i går, blei eg litt redd. Eg trudde du hadde opplevd noko ubehagleg på blogger, som gjorde at du ikkje ville blogge meir ;o) Men det er bra det ikkje var tilfelle. Eg vil iallfall fortsette å titte innom den flotte bloggen din, og gler meg med alle kvardagsglimta:)

  SvarSlett
 4. Har tenkt tanken ja;)

  SvarSlett
 5. ja, det hadde vært kjekt med en egen samlingsplass for oss "andre"...:))
  ønsker deg en fortsatt nydelig dag:)
  klem tara

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!