lørdag 27. september 2008

Haustleg innedag

I dag har det verkeleg vore ruskevèr ute. Vind med storm i kasta og pøsregn gav god anledning for innekos. Vi har ikkje gjort så mykje, men har pusla og pynta og gjort det litt haustleg inne.

044 052

Alle Norges-glasa eg fann i kjellaren er fulle av godsaker. Plommelikøren eg laga forrige helg godgjer seg på benken. Telysa mine har fått seg ein verdig oppbevaringsstad i eit av glasa.

083 084

Jelly Beans er fantastisk laurdagsgodteri. Ekstra kosleg å sette det fram i så flotte glas!

089

Når det skal gå ekstra fort om morgonane må vi ty til frukostblandingar, både av den sunne og den usunne typen... Ungane styrer seg sjølve og kosar seg med å opne dei gamle glasa.

091

Likar så godt denne kroken på kjøkkenbenken! Dei gamle glasa mine kjem til heder og verdigheit!

 056 059

Denne flotte lavendelkransen heng i gangen. Eg såg den på Møbelringen i dag og måtte berre ha den. Vi er så heldige som har ein Møbelringen-butikk som òg satsar ein del på interiørnips i tillegg til møblar. Dei fører m.a. merka Sia, Miljøgaarden og Designers Guild.

 031 038

No er det kveld og regnar meir enn nokon gong. Då er det så godt å kose seg inne med levande lys, god mat og fyr i ovnen. På bileta kan det kanskje sjå ut som om eg har pynta til Halloween, men det er ikkje tilfellet. Akkurat den feiringa går meir eller mindre upåakta hen her i huset...

041

Pyntinga i dag har rett og slett vore ei generalprøve til den store Thanksgivingfesten som eg skal ha i november. Om eg ikkje har så mykje til overs for Halloween, så er eg desto meir glad i haust-takkefesten. Då skal det pyntast etter alle kunstens reglar!

 042

Med dette stemningsfulle biletet ynskjer eg alle ein kosleg,

lun og varm haustkveld!

13 kommentarer:

 1. Virkelig nydelige bilder du viser her! Skikkelig aktiv om dagen jo :-)Jeg har en mann som driver Møbelringenbutikk jeg.....med egen småvareavdelig ;-)

  Fortsatt fin kveld!

  klem Torunn

  SvarSlett
 2. Så, det er dårlig vær i Ørsta?? Godt å kunne kose seg inne da, og det ser jeg jo at du gjør. Nyyydelige bilder fra "generalprøven", og flott krans du har kjøpt deg på Møbelringen. "Farlig", men veldig fint å ha en slik butikk i nærheten.. ;o)

  Ønsker deg en strålende kveld videre!

  SvarSlett
 3. Godt å sjå at det er nokon som har haustoverskot :-) Kjempekoseleg vart det med dei fine fargane. Ser du har "Japanske lykter" også. Kjøpt dei, eller har du dei i hagen? Mine har gått tapt under ein veksande hekk. Har prøvd å redde dei, men det gjekk dårleg. Har i alle fall ikkje sett meir av dei, dessverre.

  Ha ei fin helg i ruskeveret!

  SvarSlett
 4. Steming hjemme hos deg denne helgen ser jeg, og med litt ruskvær utendørs hjelper jo det på roen i sofakoken det også :-)

  Håper dere sitter der alle sammen med sjokolade på fingrene :-)

  SvarSlett
 5. Ser ut som om du og dine kjem til å kose dokke i kveld. Fine og sdtemningsfulle bilder du har på bloggen din.
  Og jada, eg er trufast publikumsmamma på friidrettsmamma på tirsdaane, sjølv om det blir kaldare og kaldare å stå still der nede.
  Ha ei fortsatt god helg

  SvarSlett
 6. ÅÅÅååååååååååååååååååååå kor ej gler mej til Thanksgivingfest!!! Nydelige glas. Tenk, at dissa hadde ho Karen samla på...

  SvarSlett
 7. Så nydelige bilder!

  Det ligger en koselig sak og venter på deg på bloggen min :o)

  Klem

  SvarSlett
 8. Så deilige bilder. Kransen var helt super og Norgesglassene er virkelig vakre. Må nok hente noen inn selv også. God søndag. hanne

  SvarSlett
 9. Stønn, så fine farger. Og kjøkkenbenken din! Den må jo være helt nydelig med alle de fine glassene....
  God helg, til kreative kunstner Tove!

  SvarSlett
 10. Nydeleg Tove!! Så fine krukker du har.
  Virkelig høststemning ja.
  Håpa du har funnet awarden frå meg:)
  Klem

  SvarSlett
 11. Her ute i havgapet har vi også kost oss inne i dag, for her stormer det utenfor dørene...høsten minner oss på at vi bor på øya i havet...men, vi elsker det også. Så i dag ble det nystekte boller og troll-krem til ettermiddagskos. herlig...
  vi har tilogmed tent opp i ovnene idag, endelig...ha ei fortsatt fortreffelig helg.
  klem fra smøla.

  SvarSlett
 12. Helt nydelige bilder Tove=)
  Både kjøkken bildene og høst bildene dine0)

  Nyt helgen Klem Kerstin

  SvarSlett
 13. Ja her var det ei koselig høststemning - koselg det :)
  Her var det også eit ruskevær uten like - våkna opp i dag med snø langt nedi fjella, så no kom høsten fort ogbrutalt
  skal ut no - med kamera og birk
  God søndag
  Smil fra monika

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!