søndag 27. juli 2008

Ny award!Medan eg sat og surfa i Blogglandia i går kveld, tikka der plutseleg inn ein award frå Monica`s liv. Tusen takk, Monica! Er så kjekt å vite at bloggen min vert sett pris på av andre! Reglane er som fylgjer: eg må gi denne prisen vidare til minst sju andre. Det er ikkje så lette å velje når ein har så mange fantastiske bloggvener, men eg har bestemt meg for å gi ein ekstra honnør til dei ferskaste bloggvenene mine. Blåbærpai , Rosa Univers og NoraLill får prisen fordi dei så raust deler kvardagsglede og gylne augeblikk med oss. Tante Mimmi fortener prisen fordi ho er ei stor inspirasjonskjelde som set fokus på gjenbruk. Gry i Her er vi lagar verdens finaste vesker, og Dagny i Heim finn bruk for det meste og er utruleg kreativ med hus og hage - difor får dei ein pris! Astrid i Frå eit A4-liv er ny i bloggverda, men ei fantastisk jente som sjonglerer ein heil haug med born, hus, heim, jobb og vidareutdanning med stø og trygg hand! Ho har ei eiga evne til å uttrykkje seg med ord - bloggen hennar er absolutt verdt eit besøk!
Eg vonar alle de som fekk prisen har lyst til å ta imot den! Alle prisvinnarane vert no utfordra til å gi den vidare til minst sju bloggar som fortener ei utmerking! Du høgreklikker på biletet av prisen, og lagrar det på datamaskina di. Deretter limer du det inn i bloggen.
Alle som ikkje fekk pris denne gongen heller, får sjølvsagt ei nydeleg rose med meg!

9 kommentarer:

 1. Gratulerer med award. Ja det er så koselig når en blir satt pris på:=) veldig fint av deg å tenke på de helt ferske. det er alltid kjekt å oppdage nye blogger og det er så utrolig mange flotte blogger rundtom kring.

  Nydelig rose:=) Tusen takk:=)
  Ha en strålende søndag. Klem Kerstin

  SvarSlett
 2. Tusen hjarteleg takk for pris! Det er heilt utruleg kjekt!!

  Eg må nok tenke grundig over kven som får den vidare...

  Ha ein strålande dag!

  SvarSlett
 3. Gratulerer med awarden :)!

  SvarSlett
 4. TUSEN takk for award'en! Og endå større takk for så flotte superlativ!! :)
  Det er kjekt å verte sett pris på.
  *Klem*

  SvarSlett
 5. smask og tusen takk for fine ord!;)
  Nyydlege bileter nedanfor!
  No bær det ut i verda att, pakkar snippsekken i denne stund! Tenk om det var til Blogglandia...! Men akk, ikkje i dag!;) God veke der oppe!!!!

  SvarSlett
 6. Siden du var oppe kl. 6 i dag sover du nok nå :) Vel, jeg konstanterer at vi ikke er så forskjellige fra andre familier, jmfr. kommentarene. Alle vil back to nature, men det er best på hotell ;) Blogges. Hanne

  SvarSlett
 7. Kan være enig i at du burde få award! Tenk alle disse nye innleggene. Du tar bilder av detaljer som andre ikke legger merke til.... de bildene fra fjæra, av sykkelen (den var FIN) og klærne ! ARTIG!
  Jeg følger med, ofte! inne ved tankene fra ein kvardag... jeg tenkjer at dine tankar må vera allsidig og våkne...
  Godnattklem fra meg... i julIvarmen her nord....

  SvarSlett
 8. Å, nå er det lenge siden jeg har vært innom deg, Tove!! Her skjer det mye ser jeg! Må lese ordentlig når jeg kommer hjem fra ferie!1 Trist med eleven din, Tove!! Tragisk når sånt skjer!

  Nå pakker vi og drar hjem til Bergen! Gleder meg til å sove i senga mi igjen!!

  Klem fra meg

  SvarSlett
 9. Hei Tove:=)
  Så leit å høre om den omkomne. Det er alltid så trist.
  Godt at du fikk en stille stund med ettertanke.

  Ønsker deg en fin dag.
  Varm klem fra en som tenker på deg i denne stunden.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!