mandag 21. juli 2008

HERLIGHET - FOR EIN GJENG!

Så var det tid for sirkus - igjen! Ungane her i huset er svake for action, fart og moro - å då er sirkus beste løysinga når det vert for kjedeleg. Takka vere ei diger skuffe med utkledningskle som eg har arva frå syskebarnet mitt og hennar kreative ungar, er det ofte sirkus her i huset. Nummera er alltid nye: denne gongen var det ein cowboy som imponerte med breakdance, og ei dansande/syngande adventsprinsesse med nissehue. Alle sirkus med respekt for seg sjølv har alltid nye innslag når dei er ute og turnerar - så også dette. Denne gongen hadde dei med seg ei skjønn, lita bie som figurerte i alle innslaga. Det einaste som mangla var klovnar og popcorn. Eg er heilt sikker på at det vert ordna til neste gong!

Her dansar sirkusartistane til Vassendgutane (!), og det vart liv og røre!
Den skjønne adventsprinsessa baud bia opp til dans, noko som kanskje var det største sjarmnummeret.
Skumle cowboyar skal ein halde seg langt unna, men denne var mest snill...

Om alle bier var som denne, skulle eg aldri meir ha vore redd dei!

Då det heile var over og lyset var sløkt, fekk lille bie lov å låne adventsprinsessa sitt glitter.

TUSEN TAKK for nok ein underhaldande dag!

5 kommentarer:

 1. he, he! kOr søte dei er! og so utrulig kjekt at dei kan finne på slikt heime!!
  Me har alltid hatt ståandes utkledningsklede og diverse musikk -instrument lett tilgjengeleg og det er moro for alle...i passande doser so klart;-)

  SvarSlett
 2. Jeg har i utgangspunktet uhelbredelig insekt fobi, men denne lille bia tror jeg kan kurere enhver! Flotte unger du har. Og en flott blogg.
  klem fra smøla.

  SvarSlett
 3. For noen krative og sjarmerende barn du har:=) Så moro når de lager til alt dette selv.=)

  Klem til deg.

  SvarSlett
 4. Og tusen takk for et uderholdende INNLEGG også! Du har laga så mange artige inlegg mens jeg har vært borte ei langHELG bare, at jeg måtte jo bruke masse tid for å få med meg alt! Snakk om å være aktiv blogger, og snakk om å få den moro for oss lesere....
  De skattene dine, som jeg omtalte dem en dag før, de har ei kreativ mamma, som ser STORHETEN i at de har det så moro heime, med egne påfunn! Du ser hvordan de utvikler evnene til å leke sammen og til å ta i bruk det de finner.Jeg skulle gjerne vært ilag med dere!! Det ser moro ut. Lurer på hva de ville kledt MEG ut som?? Som gammel dame? Med stav i hånda og skjerf rundt halsen og ei håndveske under armen? haha, ja, de ungene er bare så herlig.
  Mens jeg var borte (faktisk AKKURAT der Polarsirkelen går over, den står på en liten holme ved Polarsirkelgården, der jeg var og feira min manns tante) tenkte jeg flere ganger på deg, Tove, Ikke bare ble jeg glad forat du ble velsigna av innlegget mitt sist, men husk, du heter TOVE... det navnet vil forever være spesiellt for meg!
  Nå skal jeg legge meg igjen, ilag med to barnebarn... (har allerede sovet en time ilag med dem..)
  Nattklem fra Nunne.

  SvarSlett
 5. Verden er ikke stor, du. Lena og jeg er like gamle, gått i samme klasse, bodd sammen, samme vennegjeng, russ sammen, grått sammen, ledd sammen...og har hvert vårt hjertebarn. Kjempejente er ho. Og skal vel ha en til i disse dager, om hun ikke allerede har fått.
  Jeg linker deg, om det er greit. Du har så koselig en blogg...
  klem frå smøla.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!