tirsdag 22. juli 2008

Snikreklame og handelslekkasje.....

Ein går seg av og til lei av å trakke inn og ut dei same butikkane og sjå dei same kleda. Eg er ikkje av dei som er ivrigast på kleshoppefronten, men når eg fyrst slår til er eg rimeleg bevisst på kva eg vil ha. I tillegg er eg oppteken av at det eg kjøper kan matche resten av garderoben. På laurdag hadde me oss ei slyngarrunde til Ulsteinvik. Skal seie deg dei har det "ut i øyane"! Tenk at eg fann ein butikk med Lexingtonkle! Eg var i paradis, og at det var 30 % på alt gjorde det heile endå betre! Kjøpte meg berre ein bluse, må spare litt handel til eg skal ut att ilag med syster og svigerinne. Fantastisk skjorte i nydeleg bomullskvalitet.
Dette vert nok ei favorittskjort å bruke på jobb!

Slik ser den ut. Skjorta under heng framleis i butikken og ventar på meg.I går kom La Redoute-katalogen, min favoritt! Kleda dei sel her er fantastiske! Vil anbefale alle å ta ein kik på heimesida deira eller bestille katalogen. Det var dagens reklame....

3 kommentarer:

 1. hmmmm, jeg som skulle strikke i kveld, og ikke sitte her og bla i kleskatalog :) NO lurte du meg til noe jeg ikke har "tid" til...

  Joda, har tid! Mannen min har FERIE!!! Hurra. Vi går ikke etter klokka!Vi trenger ikke å reise bort for å feriere! Vi gjør det som passer oss! Spiser når vi blir sultne, sover når vi blir trøtte (eller når vi er alene, det er OFTE folk her)Passer ungene til sønn vår mens han er på jobb... gleder oss til helga når de to små saltdalingene kommer... Og vi drar til Oasen og jobber når været frister og lysten er på topp! OG vi leser i Bibelen og ber sammen og nyter det å være hjemme ILAG!!! NYDELIG!
  Så jeg spanderer litt tid nå mens han er ute og mekker bil og brødene står i ovn! Etterpå er det KAFFE og NYSTEKTE MUFFINS!

  Klemmer fra Nunne

  SvarSlett
 2. Hei!
  Tenkte eg måtte skjerpe meg og skrive litt sidan eg er innom deg av og til. Var ein tur ut i Vik me også i dag, og der fann eg ein lekker lavendel. Elles var me på ikkje mindre enn to kafèar og kosa oss. Ha ein fortsatt fin ferie:)

  SvarSlett
 3. Det er sunt med litt handelslekkasje i blant! Endå bedre er det om handelslekkasja skjer på Hareid - vi har litt kjekke butikkar her også - sjølv om det på ingen måte kan måle seg i antall med Ulsteinvik, men likevel verdt eit besøk :o)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!