søndag 20. mai 2012

Seint, men godt....

Eg innsåg brått at eg ikkje har hatt 17.mai-innlegg på bloggen min! Det må eg sjølvsagt gjere noko med!
Nasjonaldagen var ein travel, men veldig kjekk dag. Då eg kom heim etter å vere ferdig med all slags dugnadsplikter, fekk eg endeleg tid til å slappe av og legge beina høgt. Det er travelt å vere medarrangør av 17. mai-moro både her og der! 

Vi var fyrst med på feiringa i kommunesenteret, deretter i heimbygda og så på kake og kaffi med min kjære bror med familie. Det er alltid kjekt å samlast hos dei, men i år sakna vi syster mi med familie, som feira 17.mai i nabobygda i år. 

Blomar i raudt, kvitt og blått!

Dei varte ikkje lenge, desse rosene, men vi fekk i det minste nyte synet av dei på den viktigaste dagen!

Mi kjære svigerinne og tantegull hadde laga nydeleg Pavlova!

S m ø r b r ø d

Eg laga smørbrød i lange baner som skulle leverast til 17. mai-arrangør. Heimelaga karbonader og roastbeef med heimelaga remulade fekk jammen meg bein å gå på!


Vi tenkte vi måtte bilete av dei fine syskenbarna (dessverre mangla frøken S og frøken S), men det viste seg å vere ei vanskeleg oppgåve... Fyrst prøvde vi med vaksenbestemt oppstilling, noko som enda med at ingen ville sitje, ingen ville stå, ingen ville eigentleg vere der og ingen ville smile. Nokre tapre forsøk gjorde dei, rett nok! Her ser du vesle frøken L i fri flukt!   
Detet var det nærast vi kom det ulitmate 17. mai-biletet! Og tru meg, eg tok maaange bilete! Men det er uansett dette som er sjarmen, meiner eg! Det heile enda med at ordna ny oppstilling sjølve, og då gjekk alt mykje betre! 

Det har vore kjekt å kike innom mine kjære medbloggarar og fått sett korleis dei har feira nasjonaldagen. Og no har de fått vere med på mi feiring! 

4 kommentarer:

 1. Ser ut som dere har hatt en alle tiders feiring!:)Koselig!Hilsen Else Britt

  SvarSlett
 2. For en fin bukett med 17.maipynta barn! Synes du har klart å fange øyeblikket slik det sannsynligvis var. Godt jobba! Fristende smørbrød du har laga. Ikke rart de gikk unna. Og den lekre kaka i tillegg til fine blomsterbilder gjør dettte til et flott 17.maiinnlegg!

  Ønsker deg en fin søndag!

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Ser ut som en tipp-toppers nasjonaldag, travel ,men flott!
  Klem♥

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!