fredag 11. mai 2012

Gjærbakst til 17. mai?

Har du oppskrift på verdens beste gjærbakst? Har du ei oppskrift som du har brukt i “alle år”? Då blir eg kjempeglad om du vil dele den med meg!

IMG_9219

Eg har ei standardoppskrift som aldri slår feil og som eg har brukt i snart 20 år. Det er ei grunnoppskrift som du kan variere i det uendelege! Du finn oppskrifta her.

IMG_9230

No er eg altså på jakt etter oppskrift på VERDENS BESTE GJÆRBAKST! Har du ei oppskrift som du vil dele med meg? Legg gjerne att ein link eller kommentar i dette innlegget, eller du kan sende det til meg på e-post: tovehd(alfakrøll)hotmail.com. Eller du kan gå inn på matbloggen min og lese heile oppskrifta og kanskje legge att ei melding til meg der! “På kjøkkenbenken” (matbloggen min) finn du her!

Ingenting er som lukta av heimebakst!

1 kommentar:

  1. Til boller og andre bolleprodukter bruker jeg oppskriften som er på baksiden av boksen til vanlijesukker fra Freia. Den heter vaniljeboller og fungerer supert! Som du vet kan den varieres i det uendelige, ta bort vaniljesukkeret f.eks og legge til ønsket krydder.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!