onsdag 11. april 2012

Eg elskar lyseblått…

…og det gjer jammen meg Solvinge egg og Rema 1000 òg!

gulekake3 copy

 

Har du sett så   n y d e l e g e   eggekartongar før???

 

Eg vart så glad då eg var på Rema og handla i påska og såg dei fine eggekartongane. Egga er frå frittgåande høner (eg kjøper kun det) og smakte kjempegodt! Planen er å kjøpe egg med den lokale leverandøren og sette dei i dei lyseblå favorittkartongane mine. Kortreiste egg frå frittgåande høner smakar alltid best! Trur forresten eg må finne på noko anna lurt å bruke kartongane til òg! Er det nokon som har ein god idè til meg?

gulekake2 copy

Av dei gode egga laga eg ei fantastisk kake som passar perfekt til søtmomsar og andre som meiner at kaker skal innehalde mykje av alt som er godt! Oppskrifta finn du på kjøkkenbenk-bloggen min!

Finn   d u   att favorittfargen din i svært så daglegdagse kvardagsting? 

8 kommentarer:

 1. Eg er også veldig glad i lyseblått. Har måla blant anna ei trapp og ein vegg i fargen isturkis, kjempefin farge! No vurderer eg å måle kjøkkeninnredninga i lyseblått:-)
  Mari

  SvarSlett
 2. hehe- lekkert. Tror jammen jeg må kjøpe disse eggene neste gang - for kartongens skyld :-)

  SvarSlett
 3. ...kan ikke sånne eggekartonger brukes til å så karse-frø i da? Husker jeg gjorde det da jeg var liten.... bomull i hullene og karse-frø oppå:)
  Hvordan det blir med lyseblått og grønt, vet jeg ikke, men det går jo an å prøve:) (det er karse, det heter vel? sånne grønne spirer som kan brukes oppå leverposteien og masse annet...)

  SvarSlett
 4. Nydelig blåfarge! Jeg elsker blåtoner! :) Hmm, kanskje det hadde vært fint å plante noe i kartongen? karse eller små blomster? :) Det hadde sikkert vært kjempefint! :)

  SvarSlett
 5. Det er det vakreste jeg har sett i hele dag. Eggekartonger kan brukes til å oppbevare fine julekuler i! Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Du kan lage papir av dei, veit ikkje om du tok koh på høgskulen, der lærte me å lage papir.

  SvarSlett
 7. Så flott innlegg! God tanke å se etter favorittfargen sin i ting vi møter i hverdagen. God bedring forresten!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!