torsdag 28. juli 2011

A Room with a View…♥

Soveromet vårt er det romet i huset eg er aller mest nøgd med!IMG_1437

Fargane er duse og harmoniske; ei blanding av støvete grått og lavendel. Vesle linselusa likar seg også godt her, he, he….♥

IMG_1432 copy

I korgkista under benken ligg interiørblad og bøker som eg med jamne mellomrom tek fram og kikar litt i. Eg veit at ein ikkje skal snakke om jul i juli, men julenummeret til “Vakre hjem & interiør” har nok allereie vore blada i, ja…

IMG_1466 copy

Eg er av den praktiske typen og likar ikkje at det er så mykje dill-dall på soverommet. Viktigaste “interiøret” på nattbordet er lesestoff! Akkurat no held eg på med “Døren” av Magda Szabò, og deretter er det “Krystallslottet” av Jeanette Walls som skal underhalde meg i seine kveldstimar.

IMG_1457 copy

For nokre dagar sidan var vi i bygdebyen Fosnavåg og der er favorittbutikken min; Bella Blå. Der vart det handel av både det eine og det andre slaget, men dette “skiltet” falt eg pladask for! Det passa så godt på soveromsveggen vår!

IMG_1447 copy

Eldste linselusa ville òg vere på bilete!

IMG_1460 copy

Soveromet er det romet i huset som har finaste utsikta! Vi har hjørnevindauge, dvs at vi totalt har fire vindauge som slepp inn masse lys og luft! Utanfor soveromet er det ein liten altan der eg mange ein gong har kosa meg og sett på solnedgangen…. Er det rart eg kallar det “A Room With a View”???

“We know that we come from the winds, and that we shall return to them; that all life is perhaps a knot, a tangle, a blemish in the eternal smoothness. But why should this make us unhappy?

Let us rather love one another, and work and rejoice!”

Favorittsitat av Mr. Emerson, “A Room with a View”

IMG_1483 copy

Gode soveromstips:

 • Bruk sengeteppe – det er både ryddig og praktisk!
 • Oppbevar småting i bokser eller korger.
 • Dersom du ikkje har mange vindauger på soveromet, vil ein spegel som reflekterer lyset vere til god nytte!
 • Ein dus, støvete fargepalett gir ein beroligande effekt!
 • Sørg for at soveromet er utlufta før du legg deg. Ingenting er som å sovne i frisk luft ♥

3 kommentarer:

 1. Utrolig flott utsikt fra soverommet da! Virkelig beundringsverdig orden på sakene, hos meg ligger bladene i hauger;) En god bok på sengen er et must, jeg holder som regel på med flere samtidig. Måtte le av lipglossjenta.....jeg har faktisk skaffet meg et låsbart skap fra IKEA. Dyre hårprodukter og sminke, lar seg ikke forene med jenter i hus;) Sommerklem fra meg:)

  SvarSlett
 2. Det må vere noko av det flottaste å vakne opp til... nesten uansett vær. Misunneleg - rett og slett ;-)

  (flott rom også, nydlege fargar)

  SvarSlett
 3. Nydelig utsikt <3 og ikke minst et nydelig soverom! Her i huset er soverommet det jeg er minst fornøyd med :/ usikten er nydelig, men interiøret er bare kjipt og kjedelig foreløpig. Finner ikke helt motivasjon eller gnist til å pynte og ordne der ettersom det kun blir brukt til søvn. Men for all del, koselige omgivelser varmer godt i hjertet :) håper jeg snart kan shine opp soverommet litt :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!