lørdag 2. juli 2011

Førti og fantastisk!!!

I dag blir det stille på bloggen. Min aller kjæraste fyller 40 i dag og storfamilien er samla for å feire jubilanten med skikkeleg låvefest!

Bursdagspappa

♥♥♥

Kanskje det kjem nokre sneak peaks av den festpynta låven i løpet av dagen! No skal eg og jentene sørge for litt grønsåpelukt og så skal vi ut og plukke markblomar å pynte med!

Gratulerer, kjære Terje!!!

 

4 kommentarer:

 1. Gratulerer så mye med dagen til en flott 40 åring:)
  Kom akkurat på da han var redningsmann for meg da bilen havarerte på vei til muntlig eksamen i Volda.....tilfeldigvis var det han som stoppa da jeg var som mest fortvilt!! Han ringte til deg som suste avgårde for å hente meg, og jammen rakk jeg eksamenen takket være dere to skjønningene!! Håper vi får sneakpeaks fra låven, sikker på den er lekker!! Nyt dagen og hverandre Tove:) Klem.

  SvarSlett
 2. Så kjekt!
  Gratulere og kos dokke masse!!!!

  SvarSlett
 3. Hei Tove & Terje.

  Tusen takk for ein kjekke laurdags-kveld ! Utrulig fint å vere på låven med masse lys og fint pynta. Nydelig god mat og drikke skorta det heller ikkje på. Ein perfekt kveld på alle måtar.
  Helsing frå ei fornøgd tante Eli.

  SvarSlett
 4. Kor nydelig du skriv .Kom tilfeldigvis over den.Viktig å sjå det store i det små.Det er sekund i fleirtal som bygger eit liv.Johanne

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!