fredag 15. april 2011

Eg kunne ha kjøpt meg ein lampe til tusen kroner…

…eller eg kunne ha spurt verdens beste veslesyster om å kjøpe meg ein nesten heilt lik lampe på Ikea!

IMG_7597

Eg valgte sjølvsagt det siste! Det er nokre lampar eg lenge har gått å sikla på, men når dei kostar nesten tusen kroner per stykk og eg måtte ha fire, så låg det langt inne å kjøpe dei… Heldigvis skulle syster mi ein snartur på Ikea (på våre kantar av landet betyr det 70 mil t/r, seks ferger og ei overnatting), og då ville ho kjøpe meg desse lampane som erstatning. Dei er akkurat like fine, mykje billegare (125,- per stykk) og mykje enklare å montere!

IMG_7603

Elles så står huset på halv åtte i det vi går inni palmehelga, noko eg ikkje er særleg begeistra for… Ei travel og småsjuk veke har gjort sitt til at husarbeid har vorte vekkprioritert. Får heller stå opp tidleg i morgon og vaske klart til påskehøgtida! Minstesnuppa kom heim med herleg barnehagekunst i dag. Det er så kjekt å pynte med alt ungane har laga…

 

IMG_7608 

Eg ynskjer alle ein fin inngang til palmehelga! I morgon skal vi, tradisjon tru, ut på ein “hemmeleg” plass og plukke oss greiner å pynte med til påske! Dette har vi gjort kvar påske sidan ungane var små, og påska er ikkje den same utan!

♥ Ha ein fin fredag ♥

3 kommentarer:

 1. Så heldig du er som fikk en fin erstatning :D
  Barnelaget pynt er nydelig.
  Ønsker deg en fin palmehelg
  /myr

  SvarSlett
 2. Ja, takk for IKEA sier nå jeg. Alt fint trenger ikke være dyrt. Så flott påskeegget var. Nå er ungene mine blitt så store, at de ikke lager påskeegg lenger, menm jeg har noen liggende(hvis jeg finner dem;) ikke bare deg som har bortprioitert husrydding i det siste:)

  SvarSlett
 3. Å :) Kjekt med snille søstre :)
  God bedring til deke :) Hilsen Grete

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!