lørdag 5. februar 2011

Innekos i sola…

Minstesnuppa er litt småforkjøla i dag og då må vi finne på koslege inne-ting. Ho er litt slappare enn elles og har kosa seg i tur og orden i alle stolar og sofaer i stova.

Kos

Det vart så fint vèr i dag, men trur likevel det er best å vere inne med lissjegullet mitt.

Kos1

Humøret er heldigvis på topp! Litt seinare skal vi på laurdagshandel.  Ungane har bestilt sjokoladekake og då må vi ha meir egg!

Kos2

Er sola komen der du bur? Det er utruleg kor godt det gjer når sola strøymer inn stoveglaset! Her vi bur er vi heldige og har sol året rundt, men no gler vi oss over at ho er her lenger og lenger.

Kos3

Eg har forresten vore så lenge på jakt etter dei rette lampane i vindaugskarmen på stova. Forrige laurdag fann eg to Herstal- lampar på Gåvebua, ein fantastisk butikk i Gågata i Ørsta. Det var mykje meir enn lampane eg hadde lyst på, blant anna har dei masse herlege ullkle frå “Du store alpakka”.

Eg og minstesnuppa ynskjer alle ein strålande laurdag!

3 kommentarer:

 1. Jeg trodde faktisk våren var på vei til Bergen - hadde til og med begynt å bli litt våryr.. Men her snør det igjen i dag! Ønsker deg en fin-fin lørdag :-)

  SvarSlett
 2. Ser forran meg hvordan sola skiner over fjelltoppane som er kvite av snö. Det er blå himmel og noen grader varmt. Havet er blått og man sitter ute med en kopp kaffi...
  Det er vårfölelse det.

  Håper ikke minstegullet blir mere forkjöla nå. Ikkje så deiligt å sitte inne når andre er ute og har det göy.
  Sender en gobedringsklem.
  Synnöve.

  SvarSlett
 3. Å kor kjekt å berre kose seg inne hos mor og attpåtil få baka kake:-)) Nydlige lamper du har funne Tove - syns eg ser kor fint det er ut på liadal no når vintersola blenkjer i bakkane:-))

  jannnetove

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!