mandag 17. januar 2011

Mest estetiske mammablogg!

I kveld vil eg presenter ein annan bloggfavoritt i Foreldremanualen si kåring av mammabloggar. Heidi, eller betre kjent som Fru Fly, er også ei jente eg har vorte kjend med som “5 om dagen”-ambassadør. Det er alltid litt skummelt å treffe heilt nye folk. men då eg traff Heidi var det som om vi alltid hadde kjent kvarandre! Så raus, så hjarteleg, så til stades! Den gode kjensla eg fekk i hennar nærvær er akkurat same kjensla eg får kvar gong eg er innom bloggen hennar.

stue4[1]

Dei rolege fargane, dei reine linjene og dei gjennomtenkte løysingane appellerer til meg!

bildevegg3[1]

Eg mistenkjer at Heidi er ein genuin estetikar med sans for detaljar! Eg fekk mange gode tips til korleis ein best kan dandere bileter i ulike storleikar då eg såg biletet over.

stue5[1] stue[1]

I tillegg til å ha ein vakker blogg er ho også dyktig til å ta bileter!  For nokre dagar sidan la ho ut fototips på NIB! Eg likar så godt dei sarte fargane på bileta hennar…

sunset8[1]

Skjønne Heidi er mamma’n til Marie og her er eit nydeleg bilete knipsa av dei to!

Dersom du vil stemme på Fru Fly og bloggen hennar, kan du gjere det her! Du kan stemme heilt til 29. januar! For å verte betre kjend med henne kan du kike innom bloggen hennar her.

♥♥♥

Tusen takk for at eg har fått verte kjend med deg, Heidi!!! Eg heiar på deg som den mest estetiske mammabloggen! Der er fleire andre bloggar som eg likar i den kategorien, men det er Heidi sin blogg som beste representerer den stilen eg likar!

PS! Heidi har gitt meg løyve til å låne bileta frå bloggen hennar!

3 kommentarer:

 1. Nei guri så skjønn du er!<3 Tusen takk for så fine ord at jeg blir helt flau, men aller mest veldig glad! Du har fått meg til å smile stort i dag, Tove, tusen takk!:) God klem fra Heidi

  SvarSlett
 2. Hei: har tatt turen innom bloggen hennes og det var en flott blogg..

  Ha en fin kveld :)

  SvarSlett
 3. Kjeempe fin blogg tove, stolt elev ej no! :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!