onsdag 18. mars 2009

Frynsegoder....

Læraryrket er vel neppe eit yrke med dei store frynsegodene, men vi har noko som ikkje er like vanleg i andre yrker: SKIDAG! I dag var eg og Line på tur med klassa vår til Bondalseidet! "Bakkar og Berg" arrangerte skileik ilag med barnevernsstudentar, og trengte ei klasse å øve seg på - vi stilte sjølvsagt frivilleg opp!

068

Regnet og sola avløyste kvarandre heile dagen, men det gjekk ikkje ut over humøret til elevane! Dei var i full gang med aktivitetar frå vi kom til vi reiste heim! Det var kuleløyper, hopp, snøborg, snømannlaging og mykje latter og moro.

075

Som vanleg når ein er ute på tur, er stunda rundt bålet det store høgdepunktet! Vi kosa oss med pølser, marshmellows og pinnebrød.

jul4

No sit eg her; våt til skinnet, raud i kinna og med ein eim av bållukt rundt meg.

Tenk så deilig det er å vere lærar slike dagar....

7 kommentarer:

 1. Fantastiske bilder! Synes alle bedrifter burde ha skidag... ;-)

  SvarSlett
 2. Åååå eg er viss på at dagen har vore heilt super. Bildene dine tala godt for seg Tove:0) Nyt resten av onsdagen, her er det vår tradisjonelle kortkveld med fa. Sandnes. Alltid like kjekt.
  Smil til deg

  SvarSlett
 3. Heilt einig med deg, fint å få vere saman med elevane i ein annan setting enn i klasseromet, kjekt å sjå iveren og gleda deira.
  Fine bilete:)

  SvarSlett
 4. Å ja...., jeg missunner dere DEN du :-)) men stiller meg ikke i køen av alle de som missunner dere lærere gitt!! bare så det er sagt, for tenker det er mer enn nok son gjør akkurat det nemmelig...

  Har landets viktigste yrke du menneske, litt av ansvaret for den oppvoksne generasjon, en generasjon som ennå ikke er helt på nett oppi hodet sitt. Ansvarsfull må du være og omsorgsfull like så.

  Nå skal jeg styrte til sykehuset og legge fram forslag om skidag jeg også, jeg vil jeg vil jeg vil!!!

  klem

  SvarSlett
 5. Ser og høres ut som en herlig dag!

  SvarSlett
 6. kos med skidag - som frynsegoder ;)
  Flotte bilder,
  eg fikk vere med skulen på skidag forje veke, slalom i stordalen - koselig det og
  klemma fra monika

  SvarSlett
 7. Tenk å ha fått vera med dere ut en slik dag som denne...
  Kosligt.
  Klems Synne.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!