søndag 30. november 2008

Vinterhelsing...

I dag har vi hatt nok ein nydeleg og solfylt vinterdag. Det var godt å vakne opp og sjå blå himmel. Vi benytta dagen til fjørekos og fotografering. Dei lusekoftekledde ungane som eg snakka om i eit anna innlegg, måtte forevigast i dag. Det er tradisjon å sende bileter av dei håpefulle til kjende og kjære over det ganske land!

Og når eg fyrst snakkar om kjende og kjære...... I dag vil eg sende ei helsing til mine to kjære sysken og familiene deira, som for tida nyt late og gode dagar i Thailand. Til trass for uro i Bangkok, har dei det berre bra. Dei er heldigvis ikkje akkurat der... Eg veit at dei titt og ofte er innom og sjekkar bloggen min, så i dag vil eg formidle ei helsing og nokre "sjå kor fint vi har det her heime"-bileter! Det er ikkje berre i Thailand det er sol!

008 018

Ida og Johan sender varme og gode klemmar til tanter, onklar og syskenbarn. Gjett om dei gler seg til dokke kjem heim!!!

019 024

Lissjesnuppa saknar Frida og Sannah. Det blir nok både teselskap, dokkevogntrilling og ei og anna "kaule" når dokke kjem heim!

052

051

Stemningsfulle bileter frå Helgehornet og Lidaveten. Sjå kor fint sola kviler over Eidheim...

053

Kjære Linda, Bjørnar, Sannah, Frode, Lisbeth og Frida - vi saknar dokke alle og gler oss til å få dokke heim! Pass godt på kvarandre og hald dokke friske... Glad i dokke alle seks!

Med desse vakre vinterbileta ynskjer at dokke ei fin veke!

3 kommentarer:

 1. Vakre bilder av nydelige barn =) Og for en vakker natur!!!

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 2. For nokre nydelege bilete! Systra mi er også i Thailand. Ho har det heldigvis også berre bra, men eg gler meg til ho kjem heim og skal feire jul i lag med oss;)

  SvarSlett
 3. veldig fine bilder og søte barn:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!