onsdag 3. september 2008

RETTING - Populære poteter!!!

007005

Tenk at noko så daglegdags, som ein sekk poteter, skulle engasjere så mange!!!! Og det er godt å sjå at det er fleire enn meg som har litt tilfeldig oppbevaring av godsakene. Denne bøtta kan du kjøpe for ein dyr peng (ein halv tusenlapp, for å vere nøyaktig... Huff og huff, får håpe husbonden ikkje les dette...!), eller finne deg ein litt billegare variant med lokk og lage hòl rundt kanten nede på eiga hand.

Denne bøtta kjøpte eg på ein interiørbutikk i Ålesund som heiter Karisma Interiør, Keiser Wilhemsgate 43, Ålesund, tlf. 70130430 (eg tråla så utruleg mange interiørbutikkar den dagen, men eg trur det var i denne butikken eg handla bøtta....).

Neida, butikken heiter ikkje Karisma Interiør (sjølv om det er ein fantastisk butikk...), men HOME! Den ligg i Keiser Wilhelmsgate 43 i Ålesund og har tlf.nr. 70129800.

 Den fantastisk dama som jobba der kan sikkert fortelje deg om det er andre stadar rundt omkring i Noregs land ein får kjøpt slikt, eller så lyt du ta turen til Ålesund og handle den der!

7 kommentarer:

 1. Hallo Tove.....
  For ei flott bøtte.....ikkje berre nyttig, men eit nydeleg blikkfang. Her i huset må vi fortida fjerne alt på golvet, små barnefingrar skal utforske det meste...stakkars pus finn ikkje eingong maten sin fortida:)
  Va i bya ej me og forelska mej heilt i butikken Tante Brun på Moa syd...kjøpte mej nokre artige skilt.
  Ha ei fin veke og god helg...snart :)
  Klem

  SvarSlett
 2. Sukk, fem hundre? nei e trur e må kjøp ei vanlig bøtte... min kjære vil sikkert lage noen hull... det finns sånne bøtter uten hull, vet jeg, som er svart og skal være aske i... men om de er så store, vet jeg ikke....
  Men at den var FIN... jepppppp!!!
  God skoledag!

  SvarSlett
 3. Bøtten var rå lekker den med skriften på=) Men en smule dyr kanksje? jeg har en fil der fer kurv til mine poteter. Er litt glad i det og jeg da0)

  Ha en fin dagKlem

  SvarSlett
 4. Hei!
  He.He....Takker for info ang kor du "trur" du he kjøpt potetbøtta;)
  Da skal eg ta turen innom Karisma i morgå å sjå:)Men at prisen var høg er eg enig i,MEN hjelpe meg so var den no fin da:))Eit anna alternativ er å kjøpe ei sinkbøtte på Plantasjen(dei selde dei no i sommer meint til ute planter,med handtak) til ca 149 kr ,den er hol i botnen(men det er i botene ja,ikkje lenger oppe)Men so til ho blogg fru.Sandnes....Jau Tante Brun har mykje fin/tøft,men der trur eg at det må vere Moa`s f........ betjening som jobber...beliv me!!!!Men ein anna butikk som er MYKJE finare er HERLIGHET her på Moa(gammle Tekstil Engro)der har dei ALT og litt til + god service,BLID OG ÆRLIG BETJENING:-)))Det var dagens reklame! ;)))
  Ha ein solfylt og fin ettermiddag!

  SvarSlett
 5. Så fin den potetbøtten var!!
  Vi kan betale litt når det er noe vi liker ikke sant?? :O)

  Ha en fin kveld:O)

  SvarSlett
 6. Fin bøtte og fin pris også. Men vert ikkje potetene fort mjuke når dei står framme i romtemperatur? Har ikkje prøvd å ha dei "framme", men innbiller meg at dei skal helst stå mørkt og kjølig? Heilt sikkert mange fine bøtter som kan verte potetbøtter, og med alle dei kreative damene i blogglandia så får me kanskje sjå forskjellige gode idear:-D

  SvarSlett
 7. Fin bøtte og fine innlegg sidan sist eg var innom her:) Vart forresten litt nysgjerrig på det lærarinnlegget ditt. Ho Marianne (trur det var det ho heitte), ho gjekk ikkje tilfeldigvis på DH i Volda (Tysk Grunnfag) i 1991/1992? Meinar på at eg har gått på skule i lag med ho, og trur det var i Volda...

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!