torsdag 17. juli 2008

I dag kom sola - i posten!!!

For litt sidan vart eg "blogg-kjend" med Gry i Her er vi. Ho lagar dei nydlegaste vesker, og då ho annonserte på bloggen sin at ho hadde ei til sals var eg ikkje sein om å legge inn bestilling! Dette er i utgangspunktet ei strandveske, med plass til ein skitten og våt badehandduk på framsida. Eg ser sjølvsagt fleire bruksområder for denne flotte veska, som nok vil verte flittig brukt her i heimen. For fleire bileter av denne veska og andre modellar, vil eg anbefale eit besøk på Gry sin blogg!

Det var jubel i taket då postmannen kom på døra i dag! Eg hadde venta på denne
pakken og kunne ikkje vente til å rive av papiret og ta veska i augesyn! Sjå dei
nydlege frimerka med rosemotiv! Spesialbestilt, kanskje...?

Ida sine ivrige hender måtte sjølvsagt få hjelpe til med å opne pakken, og vere
fyrstemann til å prøve veska.
Eg og Ida var akkurat like begeistra for veska! Såååå nydeleg! Eg har
det med å falle for detaljar, og sjå dei to nydlege hjerta ho har sydd
på innsida av veska (eller utsida, forstod det slik at den kan brukast
på begge sider)! Hjerta sette prikken over i`en!

To skjønne rosajenter kosar seg
i godstolen med nyeveska hengande
i bakgrunnen.
Medan vi ventar på sola kan eg kanskje bruke veska på handlerunda mi i dag? Eller fylle den med scrappeutstyret når eg skal på scrappetreff i kveld? Den må i allefall visast fram, for denne er eg stolt av å eige! Tusen takk, Gry, for å ha produsert ei slik flott veske til meg!

4 kommentarer:

 1. Åh du for en lekker veske!!
  Skikkelig sommerlig og fin!!Ja ungene synest det jo også er gøy med pakke i posten!!

  Ser du har spurt etter hvor jeg har kjøpt glass klokken min.......
  Den er kjøpt på GH interiør på Os utenfor Bergen!!
  En kjempelekker butikk både utenfor og inne:O)

  Ha en fin dag:O)

  SvarSlett
 2. Kjempefin veske du har funne deg, må nok innom og sjå på utvalet hos Gry ja:-) Helledussen kor du produserer innlegg, har vore uten data nokre daga og har jo masse å ta igjen her inne hos deg. Sjokoladedronninga/prinsessa er no berre så sjønn, berre vent til ho finn ein knallraud leppestift og tek same stuntet du... det er slett ikkje like lett å skylle vekk. Sån glimt i auge på den ungen, litt av eit sjarmtroll.

  Jupp, riktig med bloggliste, og må legge innat alle favorittane dine, men er så utruleg greit å følge med på oppdateringar. Spesielt her i huset der eg så vidt får selppe til ved maskina, ferie og to store jente som skal være på msn og nettby helst heile dagane..

  SvarSlett
 3. Var innom her tidligere idag, men havna sjølsagt ut på de vide vidder, som man ofte gjør i blogglandia... Jeg så den fine veska og klikka meg DIt og så var det mange kommentarer som gav meg tur HIT og så kom jeg DIT og så var jeg plutselig langt vekke fra deg, Tove. Tilgi meg.
  Du skrev i morges at du hadde travle morgener, og så leste jeg et sted at du bruker kvelden som DIN tid....kjenner meg igjen..
  Var travel tid da ungene var små. Vi hadde en i -76 i -78, i -83 , -86 og -89 og fire dagmammaunger i tillegg, som bar født i 76 og 77...
  Idag skjønner jeg ikke at jeg orka.. Men jeg klarte dagen da og. Tror jeg gjorde det bare for å ha unger ilag med våre egne, som lekekamerater. Kan aldri huske at det ble noen økonomisk uttelling..
  Men jeg kan ha glemt? er blitt gammel nå ;) !!
  Iallefall, det er lenge siden jeg følte at jeg måtte skrive noe godt fra bibelen. Men IDAG måtte jeg!
  Godt noen fikk noe ut av det, da!
  Du føler deg nok forlatt og ensom og sliten og trøtt, med ungene små, det skjønner jeg. Tenk det står at Han har prøvet ALT, i likhet med oss. Hvordan kan HAN ha prøvd å ha unger små?? Jo, jeg tror Han har peiling på hvordan det er å være heime med små unger og føle seg tappa! Og Han er der, hos deg, på kjøkkenet, på vaskerommet,. når du putter klær i maskinen og når du henter posten! Han er interessert i kvardagen din, det er så herlig. Og Han har gitt deg tre skjønne skatter å ta vare på, så Han blir så glad når du steller med dem og gir av deg sjøl og tid og krefter. Det er som du gir det til Jesus sjøl...han sier det i sitt ord.
  Vær velsignet, kjære Tove ! Nattaklem.

  SvarSlett
 4. hei Tove.
  Så fint at du likte vesken:-) jeg håper du får mye glede av den og ikke minst bruk for den i et herlig sommervær. Jeg hadde ikke tenkt hele vesken som vendbar, men fungerer det så er det fint:-). Bunnen i vesken er derimot vendbar, men ikke vaskbar siden det er en pappplate inni.

  Så mange og fine innlegg du har laget! Nydelige bilder og nydelig tekst. Nå drar jeg videre på ferie igjen, men gleder meg til å komme tilbake til deg igjen. Ha det fint så lenge Tove!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!