torsdag 27. oktober 2011

Thanksgiving...

Eg har så lyst å feire Thanksgiving i år. God mat, god stemning, nydeleg vèr ute og masse familie samla kring bordet. Skulle så gjerne ha lært mykje om mattradisjonane kring denne jordnære høgtida. Samla meg nokre oppskrifter og prøvt dei ut.


Kanskje eg må undersøke litt rundt om kring. Ta kontakt med kjende "over there" og få tips og idèar. Kanskje kunne blogglesarane mine kome med tips til gode "Thanksgiving"-sider, spekkfulle av inspirasjon??? Send meg gjerne tips på oppskrifter etc.

Eg prøvde meg på amerikansk Thanksgiving for nokre år tilbake og eg meiner å hugse at det var populært i heimen. Kanskje får eg ånda over meg i år?

3 kommentarer:

 1. Hei Tove:)
  Jeg har en venninne (kokk sådan ) som er totalt into this thanksgiving. Hun er en suveren kokk og feirer denne hendelsen hver eneste år. Hun gikk på kokkeskole borte i statene og har veldig godt kunnskap om dette.Hun driver også egen deli i Ålesund. Om du ønsker å kontakte henne send meg en mail på jill@moments.no så kan jeg sende mail adressen til henne.

  Jill:)

  SvarSlett
 2. Har du funne nokre oppskrifter til Thanksgiving?

  Eg held på å planlegge ein litt tidleg Thanksgivingmiddag til strikkeklubben neste helg, men synes det er vanskleg å setje saman meny og finne oppskrifter, så del gjerne tips og idèar!

  SvarSlett
 3. Åh! So artig at du vil lage Thanksgivingmiddag.

  Det skal eg også i år, strikkeklubben min får ikkje tid til julebord, så då bestemte me oss heller for ei litt tidleg "Turkey Day" feiring om vel ei veke.

  Synes det er vanskeleg å finne sider med gode tips, menyar og oppskrifter, så del gjerne om du finn noko interessant. (Og gjerne før den 12. november sidan det er då eg skal i elden med vår fest.)

  Astrid

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!