mandag 3. oktober 2011

Hipp hurra for den “nye” kjøkkenbenk-bloggen min!

Då er mange veker med venting og spenning over! I dag lanserte matprat.no eit heilt nytt konsept som du finn her. Eg er ein av dei få som har vore så heldig å få vere med på dette! I morgon skal eg skrive litt om korleis du òg kan verte ein matbloggar på matprat.no!

framside, på kjøkkenbenken

Dei som kjenner bloggen min frå før vil legge merke til at mykje er nytt. Med god hjelp frå matprat.no har eg gått over til Wordpress. Dette er eit nytt bloggsystem for meg, så det vil sikkert gå litt tid før alt blir heilt som eg vil…

Uansett; du er hjarteleg velkomen på kjøkkenbenken min! I dag har eg laga supergode pannekaker. Oppskrifta ligg sjølvsagt på bloggen! Klikk på denne lenkja for å kome deg inn til meg. Legg meg gjerne til i blogglista di slik at du finn tilbake til meg. Du som har lagra meg frå før må lagre den nye adressa. Kanskje dukkar det opp ein giveaway snart???

 

Velkomen!

2 kommentarer:

 1. Gratulerer med ny blogg! Du blir sikkert fornøyd med wordpress.

  Blir spennende å høre om matprat sin blogging. Tok du kontakt med dem eller kontaktet de deg?

  Lykke til!

  SvarSlett
 2. Så fin den nye bloggen din er - gratulerer!

  Desverre får jeg ikke lest alt, den bare laster & laster, kanskje den er litt tung? Eller at "arbeid pågår"? Eller noe sånt. Skal følge med uansett!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!