tirsdag 25. januar 2011

Gåsehud og kortreist kultur!

Nokre artistar har den evne at dei klarer å røre ved det inste i oss og gi oss gåsehud. Her eg bur er vi så heldig å ha ei svært så talentfull, ung dame som syng utruleg vakkert. Ho har vore “skapsongar” i mange år, men no trålar ho distriktet rundt og gleder mange med songen sin. Tenk å ha slike artistar i nærmiljøet!

Venche Vartdal Leite heldt romjulskonsert i Vartdal kyrkje siste dagen før nyttår, i lag med mannen sin Levi Leite som spelte bass og fantastiske Marie Austrheim på piano. Eg har sjeldan hatt det så godt og varmt på ein konsert! Songen nådde heilt inn i sjela mi og den store stemma til 3-barnsmamma Venche rørte meg til tårer…. Då ho song ein av favorittsongane mine, “In the arms of an Angel”, vart konserten komplett!

Dersom du bur i Ålesundsområdet har du sjansen til å høyre denne fantastiske trioen i lokala til “Steinomnen”, fredag 18. mars! Eg skal i allefall vere der!!!

Klikk på lenkja og høyr den vakre songen!

2 kommentarer:

  1. Nydelig sang! Tusen takk for at du delte denne :) Jeg har lenge tenkt at jeg må ta meg en tur til Steinomnen, men jeg er så sjelden i de traktene. Kanskje en konsert er akkurat det som skal til for å komme på å ta turen fra Trondheim :)

    SvarSlett
  2. Nydelig.
    Hadde Venke og makkeren til å spele til dans i bryllaupet vårt i fjor. Veldig bra.

    SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!