søndag 12. desember 2010

Vintermorgon…

Eg vakna til ein kald og klar morgon. Vindauget på soveromet hadde stått ope og det  lukta vinter og snø. Medan minstesnuppa kosa seg med barne-TV fekk eg nyte ei god morgonstund på badet.  Eg tenkte eg ville dele noko av morgonstemninga med deg!

bad1

Eg er glad i oliven og har oliventre på badet. Ingenting er betre enn å ta seg ein lang og varm dusj og kjenne lukta av olivensåpe spreie seg på badet…

bad

Det er ikkje gull og diamantar alt som glitrar på badet mitt. På badehylla heng smykker i alle variantar. Nokre rosa plastikksmykker som jentene mine pyntar seg med, perler og sølv som eg pyntar meg med.

bad2

Eg har ikkje fancy smykkestativ på badet mitt. I staden for brukar eg ein skjønn figur som eg fekk med fadderbarnet mitt for mange, mange år sidan. Figuren er tung og klarer å halde ganske mange smykker.

bad3

Å ha på seg litt parfyme etter ein varm dusj gir ei kjensle av luksus. I alle fall når eg har på meg Flowerbomb av Viktor & Rolf.  Dette må vere den beste parfyma eg har hatt nokon gong! Dersom ein og annan mann kikar innom bloggen min kan eg godt anbefale denne parfymen som eit julegåvetips til kjærasten!

bad4

Til slutt tok eg på meg Lexington-morgonkåpa mi og tusla meg ned til minstesnuppa som kosa seg i sofaen. Med ein god kopp te i handa og eit lite gull i armkroken vart denne stunda under pleddet eit  herleg minne…

5 kommentarer:

 1. Et flott innlegg! Hørtes ut som du har hatt en fin dag! :o)
  Takk for at du la meg til i bloggen din, skal legge til din i min blogg også!
  Ha ei flott ny uke! :o)

  Hilsen Linda

  SvarSlett
 2. Herlig med slike morgenstunder. Håper jeg får en slik i morgen, men frykter for at det blir snømåking i stedet....

  Lotte

  SvarSlett
 3. Så koselig innlegg,finnes
  ikke bedre enn en deilig
  rolig morgenstund.
  Klem:)

  SvarSlett
 4. Slike morgenstunder er gull verdt, er så synd at jeg har alt får få av de, bare en og annen gang i helgene. Men det er jo bedre enn ingenting! :)

  Så over spørsmålet ditt igjen, og fant ut at jeg kanskje hadde misforstått det. Om det er slik at du ikke får til å publisere bilde som vil vises på nib feks, så vet jeg hvordan man gjør det. Jeg har nå også fått det til på wlw 2011...jippi! :)

  Det du må gjøre er først og publisere det bildet du vil ha på vanlig bloggmåte, så går du inn på wlw og henter innlegget der, så er det bare å skrive videre. Ha en fin dag! :)

  SvarSlett
 5. Så koselig innlegg! Det er forresten alltid hyggelig å komme inn her, og det gjør jeg ofte, selvom jeg ikke alltid legger igjen spor.

  Ha en fin kveld.

  Ina

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!