tirsdag 5. oktober 2010

Favorittingrediensar!

Det er enkelte ting ein berre ha tilgjengeleg på kjøkkenet til ei kvar tid!  Slike ingrediensar kan ein bruke som tilbehør, til pynt, til prikken over i`en-ingrediens, som hovudingrediens eller rett og slett som snacks!

favoritt

Ingrediensane på biletet klarer eg meg ikkje utan! Det er to ting til som alltid vere tilgjengeleg, og det er raud lauk og kvitlauk. Alle desse ingrediensane, kombinert med det du måtte ha lyst å lage til mat, blir garantert god mat!

Som frukt og grønt-ambassadør hadde det vore interessant å vite kva som er din favorittingrediens! Legg gjerne att svar i kommentarfeltet!

pink1 Ellers så har vi deilige dagar på Sunnmøre for tida! Det er ikkje verst å nyte late haustferiedagar utandørs i 18-20 plussgrader!!! Slikt likar vi!!!

Håper du har ein fin dag der du er!

5 kommentarer:

 1. Skyr, skyr, skyr!!! Lurer på om eg er Ørsta sin ivrigaste kjøpar... ;-) Generelt syns eg at eit kjøleskap utan eit stort utval grønsaker er "daft"!! =) -Ingeborg Nupen-

  SvarSlett
 2. Hei - fin og reflektert blogg du har:) Hos oss MÅ vi alltid ha små, søte cherrytomater tilgjengelig - og ingredienser til pesto og aioli - da er dagene stort sette reddet;)
  Ha en fin onsdag - god hilsen fra Bente.

  SvarSlett
 3. Eg er veldig avhengig av LØK. Bruker løk i nesten alt.
  Er også veldig glad i hermetisk tomat. Syns det lager god smak i gryter osv.
  Ellers har eg også dilla på Skyr sånn som Ingerborg Nupen :)
  Ha en flott dag
  Klem

  SvarSlett
 4. Cherrytomaten! Så liten, men så stor likevel! Alltid på plass på kjøkkenbenken.

  Elles MÅ eg alltid ha tilgjengeleg gulrot, pasta, spekeskinke, god olivenolje, fetaost, og vaniljekesam.

  (Hadde du skulle tippa, Tove, så hadde du vel bedt meg leggje til Karbonader i lista over?? hihi. Men nei du.)

  SvarSlett
 5. Mye likt her også :) Hvitløk, egg og brokkoli! Brokkoli er vel den beste grønnsaken. Og div pasta. Og plommetomat... hmmm, er veldig glad i mat hehe. Men feks pasta med brokkoli, reven parmesan, litt olje og hvitløk og krydder... Kommer langt med lite :)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!