lørdag 25. september 2010

Vaffelveke…

Denne veka har vore

trasig, hektisk, spennande og veldig kjekk!

Trasig, fordi husfrua klarte å skjære av seg ein god del av tommeltotten  på ein litt for skarp kniv (det har vore litt synd på meg, ja….). No går eg med stor bandasje i skytteltrafikk mellom legesenter og heim for kontroll og skift… Men det går nok bra til slutt!

vaffel8

Hektisk, fordi det har vore mange møter og “mamma må berre”-ting. Det har gått fort i svingane i heimen, for å seie det mildt! Blogging, middag, husvask og næringsrike middagar har vore vekkprioritert! Eg reknar med fleire kjenner seg att og har det slik av og til???

 vaffel6

Spennande, fordi frøken midtimellom og eldstemann har vore på audition med NRK Super. Boka “Vaffelhjarte” av Maria Parr skal verte serie/film på barne-TV og ungane ville sjølvsagt prøve seg på ein ekte audition! NRK sin eineståande mann i Volda gjorde ein kjempejobb med ungane!!!

 vaffel7

Veldig kjekk, fordi frøken midtimellom har vore på Bendit-cup og spelt fotball!  Ho var superflink og mammahjartet er utruleg stolt!!! Det er så kjekt å sjå kor ungane kosar seg på bana, og at foreldra på sidelinja heiar i både medgang og motgang!

Og ingenting smakar betre enn pappa sine vafler etter ein fotballdag!!!

♥ ♥ ♥

Korleis har di veke vore?

1 kommentar:

 1. Hopsan Tove ;)
  Håper det går bedre med fingeren din --- føler med deg, da dette har vi prøvd ;(

  Fine bilder av fine unger ;O)

  Klemma fra monika

  ps... eg har fått forespørsel om å sy ei veske til ei skule frøken og kom på at du har ei slik ei --- er du fornøyd / holder den til tunge bøker ol ?

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!