torsdag 27. november 2008

Den største gleda ein kan ha.....

Det var ein kjensleladd dag i går. Molly bestemte seg for å dele den traumatiske og triste historia si med oss, og det var sterk kost å lese gårsdagens innlegg på bloggen hennar. Eg har ikkje ord som kan skildre motet og styrken bak avgjerda hennar. Eg las historia med sorg og inderleg medkjensle. Likevel såg eg håp mellom linjene. Denne underlege kjensla av å verte sett fri. Molly har lagt ifrå seg ei stor bør og kan hende vert det godt å gå vidare. Kanskje vert stega på livsvegen lettare og fotspora ho etterlet seg tydlegare og meir bestemte.

Eg håper du ser all den ufattelege støtta som har strøymt til deg siste dagane, Molly.

Molly1

Når eg ser i glaskula mi, så ser eg ei Molly som har kome styrka ut av noko som har vore vanskeleg for henne å erkjenne. Molly har teke tak i det som har vore vanskeleg og kastar det ifrå seg. Eg ser ei Molly som finn mot og håp - og dansar vidare i livet.

Molly2

Tusen, tusen takk til alle som har delteke i

hjartekjeda eg  starta! Det er så utruleg å sjå kor

mange som har vore med og støtta opp om

Molly. Takk for at du har vore med å slå ring om

henne og familien hennar.

"Den største gleda ein kan ha,

det er å gjere andre glad."

(Bileta er frå Wink Nixone)

17 kommentarer:

 1. Og tusen takk til deg som startet denne kjeden av hjerter Tove! Synes det var et flott initiativ, og det sier mye om deg og din evne til medfølelse og omsorg. Takk for at jeg fikk være med i det!

  Hjertevarme, kalte jeg mitt innlegg, for det var nettopp det jeg opplevde det som, varme rett fra hjertet til et menneske som hadde det vanskelig.

  Ønsker deg en kjempefin dag ;)

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikke hva jeg skal si....du er et STORT menneske. Tenk hvis verden var full av slik som deg, og dere andre som har bidratt til å styrke oss...Tenk om...

  SvarSlett
 3. Så fint at du starta denne kjeden av hjerter Tove..det viser at vi bryr oss om hverandre og vil andre godt :) Håper Molly har fått ut noe av det hun har båret på inni seg og at hun får et bedre liv!!!
  Det må være godt å se at så mange vil henne vel..
  Ønsker deg også alt godt..du har et godt hjerte!!!
  Klem til deg fra meg..
  Anne ;)

  SvarSlett
 4. Så utrolig bra av deg og starte dette:)Og må si som "Emmas Verden" sa:Du har et godt hjerte:)Ønsker deg en velsignet julehøytid. Klem.

  SvarSlett
 5. Nydelig Tove.. var innom Molly og las litt ( kjenner ikkje Molly.. så eg har ikkje lagt att nokon kommentar) Og no sit eg her og grin.. tårene trilla i lange baner.. stakkars jente.. Godt ho har en venn som deg!!
  Stå på!!

  Monica

  SvarSlett
 6. Så flott skrevet !!!Og takk til deg som startet dette hjertekjedet.
  Samfunnet/folk er ikke så "kalde" og selvopptatte som man ofte kan få inntrykk av. Dette engasjemanget/hjertekjedet er vel et aldri så lite bevis på det.

  Ønsker deg og dine alt godt også :o)

  Varm klem

  SvarSlett
 7. Jeg måtte bare legge inn en kommentar. Har aldri vært på siden din før, men kom hit via noen som hadde link til Molly, og hun nevnte deg i sitt siste innlegg. Jada, tilfeldigheter. Først: Mollys sterke historie har fått mange til å bli rørt og truffet langt inn i hjerterota. Hun er enormt tøff som har lagt ut livet sitt til skue for oss alle. Måtte hun få et bedre liv etter dette.

  MEN, det som var litt morsomt var bildene du har tatt i Ålesund! Jeg er i taubransjen, og kan fortelle at Oliveira er et portugisisk selskap. Og den "markspiste" trommelen er merket ScanRope, og der jobber jeg. Det var vel litt gøy... Veldig artig at noen ser det vakre i disse ganske så industrielle ting!
  Ha en kjempefin dag! Hilsen Randi

  SvarSlett
 8. Dette var nydelig gjort av deg, et medmenneske med store bokstaver=)
  Historien til Molly var meget sterk å lese, det er umenneskelig å ha opplevd slike ting. Men motgang gjør sterk og det blir litt lettere når en føler en har gode mennesker rundt seg.

  Klem Kerstin

  SvarSlett
 9. Stort av deg å sette igang hjertet...mange har bidratt ser jeg...
  Sender en varm klem fra et snødekt nordland...

  SvarSlett
 10. Hei på deg bloggvenn! Først vil jeg takke for at du startet det hele! Slang meg på å fordypet meg i saken... hele historien er så tragisk at man får magevondt, men enig med deg. Molly er ei sterk jente og nå går det bare en vei - oppover!!! Og du da lille venn, som ALLTID er så flink med andre! Beundrer deg Tove. klem fra østlandet

  SvarSlett
 11. Hei Tove!

  Fyrst og fremst så må eg seie at det var utruleg nydeleg gjort!!! Verda trenger verkeleg fleire mennesker som deg!

  Tusen takk for kommentaren på bloggen. Det har vore veldig stille frå meg i det siste, men tenker at blogginga skal ta seg opp snart. Har rett og slett ikkje hatt overskot i det siste, med to born, eit "forsterbarn", jobb og ein mann som går på skule i Trondheim vart det rett og slett for masse. Men no skal du sjå at no tar det seg opp att.

  SvarSlett
 12. Og her sitter eg og ikkje har sendt hjarte til Molly... Såg ikkje det før no men for eit supert tiltak Tove, er heilt viss på ar det varma Ho og familien:))
  Nt kvelden
  Smil frå Lill

  SvarSlett
 13. søte du, det rørte vel alle med et hjerte i seg det innlegget til molly. klart man støtter opp da!meget søtt gjort å starte hjerteaksjon;)

  SvarSlett
 14. Du har eit stort hjarte du Tove!
  Må seie at eg vart heilt "sett ut" då eg las historia til Molly. Ein er forsåvidt klar over at slik psykisk vald førekjem hist og her, men å lese historia på denne måten gjorde eit voldsomt inntrykk på meg.
  Flott initiativ du sette i gong med den fine hjartekjeda! <3

  SvarSlett
 15. Hei Tove.
  Eg sier meg enig di tidliger kommentarane at du er ett hjartevarmt menneske.
  Samtidigt viser dette at vi ikke er så fölelseslöse som mange trur.
  Håper vi stiller opp så sterkt sammen igjen visst noen annen trenger det.

  Du har visst oss at tilsammen er vi sterke og kan gjöre noe for en som har det vondt, kun gjenom å legge ut ett litet, men stort hjarte på bloggene våres.
  Du ska väre stolt av deg.
  Ha det så fint nå, denne fredagen före förste advent.
  Klems Synne.

  SvarSlett
 16. Du e Gull GO du!
  Tusen takk for at du e så omtenksom og raus! Du finn fram da eina gullkorne itte da andra.
  Likte spesielt godt "glaskula" di i innlegget her og ser og den dansen!
  Ha ei vidonderle helg
  Nyyyt her og no!
  klem

  SvarSlett
 17. Tusen takk til deg, Tove!
  Jeg tror vi alle følte oss litt maktesløse...men VILLE så gjerne støtte. Godt å kjenne dette fellesskapet, godt å komme inn til Molly og se hele bloggrollen ble fylt av hjerter og "to Molly with love" DU lot oss føle samholdet, som rørte oss alle! TUSEN TAKK!

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!