fredag 3. august 2012

...og sa at du elska meg der...


- Kjerstin Aune -

Vi er nesten ferdige å restaurere den gamle låven på garden. Flinke far min har gjort det meste av arbeidet. Han har gjort ein fantastisk jobb! 

Ein må berre verte glad av ein låve måla i solskinsfargar! Vi har gjort det akkurat slik det var før. Alle fargane er så nær dei originale som det var råd å kome. 

No får gamle vindskeier få kvile. Vèrslitte veggar er rivne og er erstatta av ny bordkledning. Muren er pussa og delvis fått ny maling. Det blir så fint....

Er det rart ein blir glad av å bu på ein slik stad? Midt blant strå og blomar går vi, glade og takksame for kvarandre og for at vi er så heldige som bur der vi bur! Eg skal aldri flytte. Eg skal alltid vere her. Med alle dei eg er glad i rundt meg. Vi skal verte gamle her, eg og husbonden. 

...og seie at vi elskar kvarandre her...

PS! Fleire bilete av låven og det pågåande arbeidet kjem snart!


2 kommentarer:

  1. Okergule låver er så fint, og så uvanlig der jeg kommer fra. Bare prestegården som hadde det, alle andre var røde :)
    Grønnfargen på døra tar meg rett hjem til barndommen - vi hadde sånn grønnfarge på garasje og uthus. God, fin, dus grønnfarge :)

    SvarSlett
  2. Herlig blogg du har med gode innlegg og bilder. Får meg til å tenke på egen barndom, egne barn - og ikke minst, sette hverdagsgledene i fokus :)

    Ha en flott søndag! Her kommer jeg tilbake!!

    SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!