onsdag 20. mai 2009

Godt....

Husfrua er ferdig med pliktene sine. Har endåtil hengt opp nye gardiner på stova. Prikken over i`en var ei tekstmelding frå ei flott dame, som inviterte til hyggjeleg lag...

sommarstemning, blogg1

Det vert sikkert ei triveleg stund. Godt å starte helga med latter og gode historier. Godt å setje seg ned og vite at det er lenge til måndag. Godt å kunne la timane gå, utan å tenkje på at ein burde leggje seg tidleg.

sommarstemning, blogg4

Godt å vere til, rett og slett!!!

Ynskjer ei strålande helg til alle som kikar innom i kveld!!!

7 kommentarer:

 1. Ahhh. God helg!
  Pludrehanneklem (som ikke skal ha langfri - ikke engang fri i morgen...)

  SvarSlett
 2. God helg tilbake, den er deg vel unt etter effektiv helgavask og pynting med vakre sommarblomster:)

  SvarSlett
 3. Sommerlig og fint her hos deg :-)
  Da har jeg linket deg (... og finner fort tilbake hit) og kan med dette ønske deg en fin langhelg. Og samtidig kan jeg fortelle at jeg smilte godt da jeg fant posten din om Vespa-vinen. Den vinen kjenner jeg til. Første gang jeg så den flasken var for et par år siden. Fikk den i sommerpresang av en venninne. Hun syntes den passet godt siden jeg skulle ha ferie og var klar for en lang ferietur pr. MC. Jeg syntes etiketten var nydelig og vinen den smakte. Nå passer jo etiketten perfekt på meg. Tror jeg snart kan bevilge meg en ny flaske. :-)

  SvarSlett
 4. En strålende god helg ønskes deg også, Tove!
  Jeg har sprintet rundt med vaskebøtta i dag, bare sånn for å være ferdig med den. Deilig å ta helg uten å ha noe sånt kjedelig jobb hengende over seg. Har også bakt noen fete kaker i dag og skal sitte på baken å nyte dem i morgen. Kanskje hekle litt, plukke litt blomster, lese en god bok, eller bare rett og slett sitte å lytte til stillheten.

  Klem

  SvarSlett
 5. Ja, det er virkelig godt!

  Ha ei skjønn helg med gleder i massevis!
  Klem

  SvarSlett
 6. ja det er godt å vere til :)
  Klemma

  SvarSlett
 7. Nyt fridager og langhelg ;)
  Klem fra Maja

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!