lørdag 6. desember 2008

Kveldsro i grønsåpe-eim

Det har vore hektisk i heimen i dag. Skulle rette stilar, vaske ned gangen, pynte mitt eksperimentelle juletre og bake brød. I stadenfor ommøblerte eg stova og vaska. Spisebordet vårt har stått på kjøkkenet no, men eg må ete julemiddagen på stova - så då var det berre å bytte om!

013

No ventar bordet på juleservise, deilig mat, forventningsfulle ungar som knapt klarer å sitte stille på stolane sine og nystrøken juleduk (ikkje sjå på den skrukkete som ligg der no.....sukk....).

011

Adventslyset skin så fint. Denne staken kjøpte eg på 70%-salg på Stil og Stemning for nokre år sidan. Den har vorte ein favoritt! Asaleaen min vert stadig flottare!

006

Dei grøne sukkulentane må snart vike plass for julestjerner.

003

Gjennom stoveglaset mitt skin månen klart imot meg. Han ligg der litt på skeive og veks for kvar dag. Inne stråler adventsstjerna og gjer narr av kulden. Det er godt med slike kveldar...

YNSKJER ALLE EIN DEILIG LAURDAGSKVELD!

22 kommentarer:

 1. Du skriv på ein slik stemningsfull måte...Finn roa her inne trur eg det var nokon som sa til eit anna innlegg. Må seie meg einig i det. Høyres og ser ut som ein koseleg heim:)Ha ei fortsatt fin helg!

  SvarSlett
 2. Tusen takk. Jeg får ønske deg en god søndag, siden det bare er en time igjen av lørdagen...Ser ut til at freden allerede har senket seg i heimen din....Jeg skulle gjerne vært hjemme og stelt til jul,men vinteren er en travel tid for en brytefamilie....jeg får bruke morgendagen godt i stedet. ser at hemmeligheten er avslørt også.Synes det høres flott ut. man trenger mennesker som virkelig brenner for noe. Stå på! Klem.

  SvarSlett
 3. Veit du ka? Det e så godt å være på besøk hos dæ her inne..:) Fine stemningsbilder...har vært på jobb en tur, så nå skal unge frk sjøl, i dusjen, ta med seg Thea på senga å der blir æ te æ våkna i morra tidlig....klem fra nord

  SvarSlett
 4. Herlig stemning her inne hos degO=)

  Nydelige bilder fra et hjem med masse varme 0)
  Ønsker deg en fin søndag Klem Kerstin

  SvarSlett
 5. Har noe velfortjent til deg!!

  SvarSlett
 6. Kjenner på kroppen at eg må ta meg ein tur ut på Håvollja... Du he det so fint Tove. Ein koseleg heim. Klem:)

  SvarSlett
 7. Så koselig hos deg:o)
  det høres ut som du koser deg.....og hvem ser vel en skrukkete duk?? :o)
  Ønsker deg en fin 2 søndag i advent

  SvarSlett
 8. Hei, igjen! Steinbruene er stengde for biltrafikk, men eg trur dei er åpne for syklistar og gåande. Det er også laga til ein rasteplass med utsiktspunkt ved bruene (på hauen bak busstoppen). Bilda mine er tekne frå den plassen. Må berre innrømme at det er fyrste gongen eg har stoppa der. Har tenkt på det ofte, i alle fall etter at eg begynte å fotografere, men vi køyrer liksom berre forbi...Det er utruleg flott å fare der med båt også. Då ser ein det heile frå ein litt anna vinkel. Vakkert:)

  SvarSlett
 9. Så godt å gjøre det man har lyst il å gjøre i stedet for det man må gjøre - i allefall når man kan gjøre det man MÅ gjøre når man har LYST til å gjøre det !
  Og så koselige bilder ...

  SvarSlett
 10. koselige bilder,- og koselig innlegg...
  stor klem, og skjønn søndagskveld til deg og dine.....

  SvarSlett
 11. Heisann...ligger en liten award inne hos meg til deg....

  SvarSlett
 12. Koselig koselig,du:)
  Det er godt å pusle rundt hjemme og forberede seg til høytiden. Nyt dagene framover....

  SvarSlett
 13. Kjempefine bilder frå ein utruleg koseleg heim!! Det ligg noko til deg på bloggen min :)

  SvarSlett
 14. Hei :)

  Såg ut som om du hadde ein stemningsfull laurdagskveld Tove :)
  Det ligg noko til deg på bloggen min :)

  SvarSlett
 15. Hei :o)

  Ligger en utmerkelse til deg inne hos meg...

  Klem

  SvarSlett
 16. Ligg ei lita virtuell gåve til deg inne hos meg;-) Deilig med nyvaska heim, vert ekstra god helg av sånt. Heime hos meg har storejenta hatt julefest for vener, og da har ho vaska og styra så eg kjem heim til nyvaska hus etter kjærestebesøk i helga. Ikkje så gale at det ikkje er godt for noko at barna veks til... ;-) elles må dei nesten piskast i sving når det er helgevask. Ha ei koseleg veke:-)

  SvarSlett
 17. Du har slik ein flott blogg og skriv på ein måte som verkeleg rører ved hjarterota. Du inspirer til å sjå det vakre og betydingsfulle i dei minste ting!Du fortjener alle dei utmerkingar du har fått! Har ein til deg på sida mi eg og!
  Klem

  SvarSlett
 18. Åååå. for ei nyyydeloig adventsstjerne du har! :-)

  HA ei flott veke!!

  Monica S

  SvarSlett
 19. Hei igjen Tove. Det ligg noko til deg inne hos meg:) Ha ein fortsatt fin dag:)

  SvarSlett
 20. Stikk ein tur innom bloggen min :)

  SvarSlett
 21. Ja her var det julastemning. Fekk lyst å kome på besøk til deg eg i kveld!

  Ynskjer deg ein framfrå kveld!
  Britt

  SvarSlett
 22. Så koslige bilder:) Får julestemning nå altså:) Nå er det bare 12 dager igjen. Gleder meg veldig, spesielt på vegne av barna mine:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!