lørdag 6. september 2008

Wow - 10 000!!!

 Måtte berre innom bloggen og sjekke kven som har kika innom meg sidan i går kveld, og så ser eg til mi store overrasking at eg har passert 10 000!!!!!

titusen

Eg er storleg overraska over dette talet! Eg hugsar då Miamor passerte titusen ein gong tidleg i sommar, og då tenkte eg at dette talet nådde vel ikkje eg før laaaaangt over jul - og sjå no!

Det er berre å takke alle som stadig kikar innom meg og legg att kommentar! Eg er audmjuk, stolt og aldri så lite kry over oppslutnaden....

No skal eg haste avgarde på ein politisk opptreden i gryotta ein laurdagsmorgon, blir nok eit jubileumsinnlegg i løpet av dagen... God laurdag til alle - her skin sola!

7 kommentarer:

 1. God morgen Tove :)
  Gjett kven som fikk æra av å vere besøk nr. 10000 da ;O)
  smil

  SvarSlett
 2. Gratulerer så masse. jeg passerte 10.000 også i går kveld en eller gang=)

  ha en fin lørdag=)
  Klem 1

  SvarSlett
 3. Grattis grattis grattis. Jeg syns ikke det er rart at du har passert 10000, for du har en så utrolig koselig blogg :)
  Ha en riktig så flott dag
  *Siv*

  SvarSlett
 4. Gratulerer! Du har ein nydeleg blogg, så det er ikkje så rart at du passerar 10000:)

  Ser du har svart feil Monica om Marianne;) Er ikkje sikkert ho huskar meg, men du kan gjerne helse frå meg. Traff ho på ei messe i Ålesund nokre år etter at vi gjekk i Volda, men det er no ei god stund sidan det og. Har nokre gamle bilete av ho frå studietida/Porse, ho er lik seg sjølv... Vi var to som heitte Monica i klassa, trur eg, eg er ho som var mykje saman med Ragnhild og Lisbeth:)

  Har ho blogg, forresten?

  SvarSlett
 5. Å gratulere med jubileet!
  DET må jeg si, men er det rart? JEG er også innom her hver dag... pssst, nånei, det hender flere ganger pr.dag.... så det går fort med besøkende...
  Du har hvertfall fanget min interesse med dine kreative innlegg, og med historier fra den skjønne familien din.
  Så, jatakk, jeg fortsetter å besøke deg! God dag i politikken, du! Beundrer dem som lar sge engasjere der. Sjøl er jeg politisk DAU! ufff... :(
  Klemmz.

  SvarSlett
 6. Det er ikkje rart så mange titter innom, det e' jo så koselig her inne hos deg ;) Gratulerer! Klem

  SvarSlett
 7. Grattis!!! Stas...:)

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!