fredag 11. juli 2008

Sola ser ut som ein appelsin, mamma!

Då Ida var 2-3 år, prøvde ho for fyrste gong solbriller (dvs., det hadde vore prøvd mange gongar før, men det var fyrst då ho skjønte at dei kunne brukast til anna enn å rive av seg og kaste...). Storaugd kika ho opp på sola, og kommenterte at sola såg ut som ein appelsin. Sant nok! Kom på denne historia då eg kika på Bagateller sin blogg i dag. Ho hadde lagt ut nokre bileter frå LSD Photographers. Vil anbefal alle om sjekke ut denne sida. Du får garantert ei foto-oppleveing!

3 kommentarer:

 1. Tusen takk for hyggelig melding i bloggen min! Du har en kjempefin blogg, så jeg linker gjerne til deg også:)

  Jeg kjøpte parfymen på Steen og strøm i oslo, de har alle i serien tror jeg. Skal ut å fly senere i sommer, så har de den på tax-free skal jeg forsøke en av de andre også. De lukter så utrolig friskt og godt!

  God sommer fra Karianne

  SvarSlett
 2. Tove... Eg bøyer meg i støvet, so mykje at eg har støv langt inni ryggmargen.. Guuud korr flink du er på bloggen, slike fantastiske bilder, og du skriv så bra!!

  Frå no er du min mentor...

  Tusen takk for awarden, synes den er ufortjent mot det flotte du gjer.. men likevel takker eg stolt, og skal leve på den lenge...

  Du er heilt super.!!

  For øyeblikket kjenner eg ikkje til så mange bloggar, så vil avente med å sende dei vidare til eg har funne di rette, du skal ikkje sjå bort ifrå at du får ein tilbake, hehehe..

  Ønske deg ein strålande kveld.

  klem, ma

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!