onsdag 19. mars 2008

Gode ungar treng gode kle!

Eg tilhøyrer nok dei som synest at det er både enkelt, trygt og spennande å handle på nettet. I tillegg til eit fantastisk stort utval, kan ein ofte kome over særs gode tilbod. Ein av mine favoritt- butikkar på nett heiter En gul knapp. Der kan eg kjøpe kle av god kvalitet, dei har godt utval og anstendige prisar. Butikken er absolutt verdt eit besøk! Eg skriv ikkje dette for å drive reklame, men for å dele eit smart handletips med andre småbarnsmødre som ynkskjer noko anna enn det kjedebutikkane kan tilby.

Eg er ikkje sikker på om Sina sin pysj er kjøpt på En gul knapp, det er ei stund
sidan eg kjøpte den. Den kjem frå merket Mala og vart kjøpt for ein slikk og
ingenting på eit til tilbodstorg. Ikkje rart at dette har vorte ein favorittpysj!


Denne skjønne velourjakka har eg nettopp fått i posten. Den er siste nytt
frå Katvig og er kjøpt frå En gul knapp. Sina fekk seg ein heil dress i same
farge og kvalitet. Ida sette stor pris på jakka og vil bruke den heile tida!


Då vi opna pakken frå En gul knapp fann vi ei ekstra lita gåve. Gåva hadde det
tradisjonelle Katvig-mønster i ein nydeleg lillafarge. Vi var ikkje heilt sikre på kva det var, og vi hadde mange forslag til bruksområder. Eg heldt ein knapp på handlenett. Då vi oppdaga at den artige saken hadde glidelås i botnen, meinte vi at den også kunne brukast som topp. For å løyse mysteriet sende vi e-post til En gul knapp, som kunne konstantere at vi hadde rett! Det kan brukastsom handlenett, nett til ungane sine kle i barnehagen, til å oppbevare strikkesaker i,
eller som ein topp. Då det lenge har irritert meg at eg har brukt ein Remapose til oppbevaring av strikket mitt, vart nettet straks innvia som strikkenett. Til sommaren skal Ida få bruke det som sommartopp. Her må vi dele broderleg på godsakene! Men for ei genial oppfinning! Eg har stor sans for alt som har mange bruksområder, dette er ein soleklar favoritt!

1 kommentar:

Tusen takk for at du legg att ei lita helsing til meg! Det set eg stor pris på!